Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Βάρος...

Κοντεύει να ξημερώσει. Έχεις ξαπλώσει και προσπαθείς να κοιμηθείς. Η καρδιά σου χτυπάει δυνατά. Τόσο δυνατά που νιώθεις μια καρδιά να χτυπάει στο στήθος και μια στο αριστερό σου χέρι. Στο αριστερό χέρι που ακουμπάει χαλαρά το πιγούνι σου. Η καρδιά χτυπάει από το βάρος. Από το βάρος που δεν μπορεί κανένας να το μοιραστεί μαζί σου. Γιατί δεν θέλει να σε ακούσει. Όχι, δεν είναι σωστό αυτό. Μάλλον γιατί δεν μπορεί να το ξεφορτωθείς. Γιατί έχει γίνει δικό σου. Γιατί είναι μέρος από σένα. Γιατί κοιμάται και ξυπνάει μαζί σου, μέσα σου. Γιατί δεν θα φύγει αν δεν λυθούν κάποια γιατί. Γιατί ξέρεις ότι κάποιος ξέρει. Γιατί δεν σου έδωσε ποτέ απαντήσεις. Γιατί είναι νωρίς ακόμα. Γιατί χρειάζεσαι τον χρόνο σου...
Το έχετε ζήσει ποτέ αυτό;

Υ.Γ.= Έχω ανάγκη από ένα ταξίδι, γι' αυτό λέω να κάνω δυο. Το ένα σε μερικές μέρες. Εκεί στο νότο που λέει και το τραγούδι. Το άλλο τα Χριστούγεννα στην Βιέννη! Ανυπομονώ!!!

9 σχόλια:

Princess είπε...

Να πας το ταξιδάκι σου κουκουβάου μου... κι αυτη τη φορά, το βάρος να μη το ξαναφέρεις μαζι σου πισω.. να το αφησεις εκει και ναρθεις πισω πιο αναλαφρη.. γιαυτο ειναι βρε τα ταξιδια!

Σοφία είπε...

Δίκιο έχεις, λέω να το ξεχάσω κάπου... Εντελώς τυχαία! Αρκεί να μην το φορτωθεί κανένας αθώος ταξιδευτής!
Καλό βράδυ πριγκηπέσα μου!

DaNaH είπε...

Σοφία, αυτές οι άυπνες νύχτες είναι οι χειρότερες και οι πιο εκνευριστικές! Να θέλεις να κοιμηθείς, να νυστάζεις, και να μην μπορείς!

Όσο για την Βιέννη και εμείς το σκεφτόμασταν για τα φετινά Χριστούγεννα, πρέπει να είναι υπέροχα, είδαμε και φωτογραφίες στο ίντερνετ, ονειρικά φαίνεται, αλλά επίσης πρέπει να έχει πάαααρα πολύ παγωνιά και αυτό μας έκανε να το ξανασκεφτούμε και να το αναβάλουμε για άλλη φορά που να είναι μαλακότερος ο καιρός.

Αν πας τελικά να περάσεις πολύ καλά! Και φυσικά περιμένουμε ποστ με φωτογραφίες, χεχε! :)

Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το άτιμο βάρος...

Το έχω ζήσει και επειδή τα παίρνω βαρέως πολλά ,πήγα να σκάσω...

ώσπου μια μέρα...

ξύπνησα και είπα..άει στο διάολο ,μετα συγχωρήσεως ,δε θα πεθάνω για κανέναν και τιποτα....
έτσι μετά έμαθα και τις απαντησεις που ηθελα..γιατι σταματησα να το ψάχνω...

Πήγαινε το ταξιδάκι σου και εύχομαι να επιστρέψεις βαρύτερη μόνο από ψώνια!

Ανώνυμος είπε...

καλή μου, πήγαινε τα ταξιδάκια σου και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να ξεσκάσεις!! Βιέννη ακούω και μάλιστα Χριστούγεννα! Περιμένω πλήρες κι ενημερωτικό ρεπορτάζ!!

Σοφία είπε...

Πολλές αϋπνίες βρε Δανάη μου, έχω κάνει την νύχτα μέρα!
Η αδερφή μου, που έχει πάει Βιέννη Χριστούγεννα, λέει ότι έχει απίστευτο κρύο, αλλά αξίζει τον κόπο! Πότε άλλοτε είναι τόσο όμορφα;
Καλό βράδυ!

Σοφία είπε...

Τα ξέρω αυτά που μου λες Γλαύκη μου, τα έχω ξαναπεράσει... Θα τα βροντήξω κάποια στιγμή! Που θα μου πάει;
Όσο για το βάρος του ταξιδιού, είναι πλέον γνωστό: φεύγω με μια βαλίτσα και γυρίζω με δυο!!!
Καλό βράδυ!

Σοφία είπε...

Θα το έχεις το ενημερωτικό post, μην ανησυχείς! Και θέλω να ελπίζω πως θα είναι μαγικό... Έτσι μου 'χουν πει!
Καλό βράδυ uncle scrooge μου!

fvasileiou είπε...

Το ταξίδι, αν δεν είναι μόνο μετάβαση τοπική, αλλά συνδυαστεί κει με εσωτερική ανασκόπιση, μπορεί να βοηθήσει να ξεφορτωθείς το όποιο βάρος.
Καλή δουλειά!