Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Όνειρο ήτανε!

Είδα ένα πολύ άσχημο όνειρο σήμερα το μεσημέρι. Ήταν λέει καλοκαίρι, καθόντουσαν όλοι έξω. Βγαίνω και γω να πιω ένα ποτάκι και μιλάω με την φίλη μου την Βάσω που δουλεύει, σ' ένα άσχετο μέρος. Δεν της αρέσει ούτε το μέρος, ούτε η δουλειά που κάνει. Φεύγω από κει και μιλάω με την φίλη μου την Ρούλα. Μου λέει κάτι, νιώθω ότι μου λέει ψέματα, μαλώνω μαζί της και φεύγω. Μιλάω με τον καλό μου στο τηλέφωνο, μου μιλάει άσχημα και στεναχωριέμαι. Μπαίνω στο σπίτι μου, που δεν είναι σπίτι μου (είναι το σπίτι της θείας μου, που πέθανε τον Σεπτέμβρη) και είναι όλες οι πόρτες ανοιχτές και φοβάμαι ότι είναι κάποιος μέσα! Τρέχω να κλείσω και τρέμω από φόβο... ευτυχώς μετά ξύπνησα!
Δεν ξέρω γιατί είχα τόσο αρνητικά γεγονότα στον ύπνο μου! Μάλλον κάτι με απασχολεί υποσυνείδητα και το μυαλό μου με ενημερώνει, μου χτυπάει καμπανάκι! Ελπίζω μόνο να μην διαβάσει αυτό το ποστ η Βαρβάρα! Έχει ακούσει η καημένη τα απίστευτα όνειρα, ότι πιο τρελό μπορείς να φανταστείς! Όσα χρόνια ήμασταν φοιτήτριες, κάθε πρωί που ξυπνούσαμε, καθόταν απέναντι μου και μου έλεγε: "Λέγε, ακούω!" και ήξερε ότι κάτι κουλό θα ακούσει πάλι!
Anyway, ένα όνειρο ήταν μόνο! Ευτυχώς είναι σαββατοκύριακο μπροστά μας και το έχω τόσο μεγάλη ανάγκη... Μπορεί να πάμε για σκι! Όπως και να 'χει όμως, θα 'χει βολτίτσες και ξεκούραση! Καλό σαββατοκύριακο σε όλους και καλή αντάμωση πάλι από Δευτέρα!

6 σχόλια:

nkalomiris είπε...

Μιας και τα διήγηκες κάποτε στην φίλη σου θα σου έχουν μείνει πολλά από αυτά τα κουλά να μας εξιστορήσεις. Γιατί δεν φτιάχνεις και ένα μπλογκ με αυτά;

Σοφία είπε...

Πω,πω! Θα ήταν αδύνατο κάτι τέτοιο! Είμαι πολύ σαϊκο σε ότι έχει να κάνει με όνειρα! Άσε που περιέχουν τόσα πρόσωπα και γεγονότα, που αν δεν τα γνωρίζεις δεν θα βγάλεις άκρη... όχι πως αυτή που γνώριζε, έβγαζε πάντα!
Καλώς ήρθες trofonios!

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ είδα εφιάλτη...ήμουν λέει με τον Καραμανλή και την Νατάσα!!!!

Σοφία είπε...

Αυτό δεν ήταν εφιάλτης... ήταν το τέλος του κόσμου!
Καλημέρα Νίόβη!

fvasileiou είπε...

Ο χειρότερος εφιάλτης μου είναι ότι δουλεύω ακόμα σε μια παλιά μου δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι όσο αγωνία περνάω το βράδυ, τόσο διασκεδαστικό είναι το πρωί όταν το θυμάμαι.

Σοφία είπε...

Έχω πολύ χειρότερους εφιάλτες από παλιές "καλές" δουλειές! Ο χειρότερος είναι ότι είμαι ξανά με έναν παλιό γκόμενο... και πίστεψε με δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό το πρωί, μάλλον ανατριχιαστικό είναι!