Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Το τέλειο Σαββατοκύριακο!

Πέρασα ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο! Πολύ καλύτερο απ' ότι φανταζόμουν! ...Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω!!! Συμπεριλάμβανε τα πάντα: φίλους (τους καλύτερους!), πολλές βόλτες, λίγα ψώνια (τα οικονομικά δεν βοηθούν!), πολύ φαΐ, ξενύχτι και χορό... Ναι, ναι! Αυτό το τελευταίο ούτε εγώ δεν το περίμενα! Α! Και ένα καινούργιο ανηψάκι! Ας πάρω όμως τα πράγματα απ' την αρχή...
Έφυγα Παρασκευή, έφτασα πολύ αργά, έκανα διανομές κατ' οίκον και δεν είχα κουράγιο για έξοδο. Έτσι αράξαμε με την κολλητή μου, παρέα με καλό κρασάκι, στους καναπέδες για να προλάβουμε να πούμε όσα είχαμε χάσει τις τελευταίες είκοσι μέρες, που είχαμε να βρεθούμε! Μας πήρε το ξημέρωμα εν ολίγοις, αλλά δεν σου συμβαίνει και κάθε μέρα! Έκανα μια αναλυτική περιγραφή του χωρισμού μου (για ακόμα μια φορά έφαγα βρίσιμο!!!) και μου έκανε μια αναλυτική περιγραφή της πρότασης που της έκανε ο καλός της ...άντε κι εγώ κουμπάρα!
Σάββατο; Μια βόλτα στα μαγαζιά, δυο τρία πραγματάκια στην σακουλίτσα κι όλα καλά! Εκεί, μεταξύ αγοράς και καφέ, χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω την αδερφή μου να φωνάζει: "Γεννάμε!". Ναι, ήρθε ο ανεψιός μου, χωρίς να με ρωτήσει και μάλιστα μέρα που εγώ έλειπα! Να μας ζήσει αδερφούλη μου! Για καφεδάκι στην Αριστοτέλους στο box, στέκι τον τελευταίο καιρό που κατεβαίνω Σαλονίκη! Κους-κους μέχρι τελικής πτώσεως με τον κολλητό μου... τον κολλητό μου, που κανένας δεν μπορεί να εννοήσει ότι δεν τρέχει τίποτε άλλο μεταξύ μας! Γνωριζόμαστε από 3 χρονών και μέχρι σήμερα είχαμε άπειρες ευκαιρίες να κάνουμε κάτι! Anyway, πήγαμε για φαγητό στα Λουλουδάδικα και κολάστηκα άσχημα! Θυμάστε που κάποτε μιλούσα για δίαιτα; Ε; Να το ξεχάσετε! Πως να συγκρατηθώ όταν έβλεπα μπροστά μου το ψαρονέφρι με σάλτσα του κυνηγού (καταπληκτικό!), το κοτόπουλο γεμιστό με χαλούμι και κόκκινη πιπεριά, τα σουτζουκάκια σχάρα; Τα καταβρόχθισα όλα!!! Και σας κερασάκι στην τούρτα, ήρθε ένα υπέροχο καζάν ντιπί! Το απόλυτο γουρούνιασμα.....

Το βράδυ ο δρόμος μας έβγαλε στην Ζώγια, όπου παίζει μπουζούκι ο φίλος Ηρακλής! Μεγάλη παρέα, εννιά άτομα! Συνήθως τα πράγματα είναι χαλαρά εκεί, αλλά όπου μπαίνουμε εμείς... Αργούτσικα, που έφυγε ο πολύς κόσμος, γυρίσαμε το πρόγραμμα εκεί ακριβώς που θέλαμε! Και δώστου να χορεύουμε ζεμπεκιές και τσιφτετέλια... Το χαλάσαμε πάλι το μαγαζί Ηρακλή!!! Γυρίσαμε στις πέντε στο σπίτι, αφού πρώτα μας την βάρεσε με την κολλητή μου και περπατήσαμε απ' τα Λουλουδάδικα μέχρι τον Λευκό Πύργο! Αν δεν ήταν τόσο αργά, μπορεί να πηγαίναμε Τούμπα με τα πόδια!

Η Κυριακή ήταν πιο χαλαρή, άλλωστε ξυπνήσαμε αργά και δεν είχαμε περιθώρια για πολλά πολλά. Πήγαμε για σουβλάκια, εκεί που έχει το καλύτερο σουβλάκι ever, στον Κώστα στην Μπότσαρη (όποιος έχει πάει, θα καταλάβει καλύτερα!) και μετά σιροπιαστά στο Plaisir (καλά το έγραψα;). Ξεκίνησα σχετικά νωρίς για να προλάβω να επιστρέψω και να δω τον ανεψιό μου! Θα κάνω ένα αποκλειστικό post και θα βάλω και φωτογραφίες του! Είμαι λίγο χαζοθεία λέμε, περισσότερο όμως με την ανεψιά μου!

Το βράδυ που έπεσα για ύπνο, ήμουν ΚΟΜΜΑΤΙΑ! Δεν με χάλασε όμως καθόλου! Μου αρκεί που πέρασα τόσο καλά, κι ας σέρνομαι σήμερα στην δουλειά!!!

Καλή εβδομάδα σε όλους μας!

10 σχόλια:

Γκρινιάρης είπε...

Όμορφα! Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο!
Βόλτες μεταμεσονύκτιες, φαγητό Σαλονικιότικο, χοροί, μπουζούκι, σιρωπιαστά! Μόλις συμπύκνωσες σε ένα δυο μέρες όσα μου έχουν λήψει τόσο καιρό!!! Θέλω κι εγώωωωωω!

Να σου ζήσει το ανηψάκι!

Σοφία είπε...

Σ' ευχαριστώ γκρινιάρη, θα τον δεις σύντομα και σε φωτογραφίες!
Όσο για το σουκου στην Σαλονίκη, ήταν τέλειο! Το επόμενο που θα πάω, θα σε καλέσω για να μην γκρινιάζεις...

Αννα είπε...

Χαιρομαι που περασες όμορφα...
Να σου ζήσει και το ανίψι..Να το δειτε οπως ποθειτε!!!

Να έχεις μια ομορφη εβδομάδα!

Σοφία είπε...

Να 'σαι καλά Άννα μου, καλή βδομάδα και σε σένα!

fvasileiou είπε...

Πω-πω... Τι τέλεια που πέρασες. Είχα ένα προαίσθημα ότι θα πρέπει να διαβάσω για αυτό το ΣουΚου, αλλά τέτοια μεγαλεία δεν τα φανταζόμουνα.

1. Περιμένουμε φωτογραφία του μωρού.
2. Είπαμε: Το φαγητό του Σαββατοκύριακου ΔΕΝ παχαίνει.
3. Περιμένουμε και ένα πιο αναλυτικό κείμενο για τον κολλητό σου και την σχέση σας.
4. Ώστε χόρεψες... Αυτό είναι απόδειξη πόσο πιεσμένη ήσουνα.
5. Ο καλλίτερος τρόπος για να καταλάβεις αν οι αποφάσεις σου είναι οι σωστές είναι ο ύπνος. Αν μετά τον χωρισμό κοιμάσαι καλά, τότε, ασχέτως τι σου λένε οι άλλοι, έπραξες καλά.

Άντε και στα δικά μου, γιατί έχω μήνες να ξεδώσω...

Σοφία είπε...

Καλώς το Φώτη! Είχες πολλά να πεις σήμερα! Θα σου απαντήσω ένα-ένα!
1. Οι φωτογραφίες έρχονται. Χθες δεν είχα μηχανή μαζί μου. Σήμερα όμως που θα πάω, θα τον φωτογραφήσω τον μικρούλη!
2. Ελπίζω να' χεις δίκαιο και να μην παχαίνει το φαγητό του Σαββατοκύριακου, γιατί αλλιώς το 'χουμε χάσει!
3. Δεν έχω πολλά να πω για τον κολλητό μου. Γνωριζόμαστε από μωρά, μεγαλώσαμε μαζί, χαθήκαμε ένα μικρό διάστημα και ξαναβρεθήκαμε σαν φοιτητές. Από τότε είμαστε αχώριστοι, μοιραζόμαστε τα πάντα και ποτέ δεν έγινε κάτι παραπάνω!
4. Δεν νομίζω ότι δείχνει ότι είμαι πιεσμένη. Το 'χω πολύ εύκολο, μ' αρέσει να χορεύω! Απλά είχα πολύ καιρό να πάω κάπου που μπορείς να χορέψει και είχα και παρέα που ήθελε να χορέψει!
5. Κοιμάμαι, δεν κοιμάμαι καλά, είμαι σίγουρη ότι έπραξα σωστά! Μετά από όσα άκουσα, νιώθω να 'χει φύγει ένα βάρος από πάνω μου!
Αυτό δεν ήταν απάντηση, ήταν ολόκληρο post! Ελπίζω να σε κάλυψα!!! ;)
Και που είσαι; Κάν' το σύντομα, θα γεμίσεις μπαταρίες!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντα τέτοιες όμορφες αποδράσεις νά'χεις Σοφάκη!

Να σου ζήσει το ανηψάκι :))

Σοφία είπε...

Σ' ευχαριστώ Νιόβη μου, περιμένω να σχολάσω για να πάω να δω τον πιτσιρίκο!
Όσο για τις αποδράσεις... όλοι μας τις έχουμε ανάγκη!

moukelis είπε...

Να σας ζήσει ο ανυπόμονος ανεψιός!Πάντα τόσο όμορφα να περνάς και ας κουράζεσαι λιγάκι...

Σοφία είπε...

Πολύ ανυπόμονος moukelis μου! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!
Πολλές γλυκές καλημέρες!