Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Κάνε μια ευχή ή μάλλον τρεις!

Με κάλεσε η φίλη μου η Μαίρη να παίξω σ' αυτό το παιχνίδι! Τι πρέπει να κάνω; Βρίσκω λέει ένα τζίνι, το τρίβω και αυτό μου δίνει την δυνατότητα να κάνω τρεις ευχές! Όχι!!! Δεν είναι ένα συνηθισμένο τζίνι, από αυτά που συναντάμε καθημερινά! Είναι εξελιγμένο, ίσως μεταλλαγμένο! Γιατί το λέω αυτό; Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω και τις τρεις ευχές για μένα! Η πρώτη είναι για μένα, η δεύτερη για κάποιον που αγαπώ και η τρίτη για έναν εχθρό μου! Στην αρχή χάρηκα, γιατί λέω ωραίο και ευχάριστο παιχνίδι! Άσε που έχω στερέψει τελευταία ή μάλλον βαριέμαι οικτρά να γράψω και θεώρησα ότι αυτό το παιχνίδι θα με βγάλει απ' το αδιέξοδο! Μέγα λάθος! Μπορεί τα δυο πρώτα σκέλη να είναι a piece of cake που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι, αλλά ψάχνοντας να βρω μια ευχή για κάποιον εχθρό, πιστέψτε με δυσκολεύτηκα πολύ! Δεν ήθελα να φανώ υπεράνω (γιατί δεν είμαι!), ούτε να φανώ κακιά! Anyway, πολλά έγραψα! Πάμε στις ευχές:

Για μένα:
Να έχω μια γεμάτη ζωή! Γεμάτη με ανθρώπους που αγαπώ και μ' αγαπάνε! Γεμάτη με όμορφες μικρές στιγμές! Γεμάτη με ταξίδια! Γεμάτη με αγάπη! Γεμάτη με έρωτα! ...Κι ας είναι και σύντομη!

Για αυτούς που αγαπώ:
Να είναι πάντα γεροί και δυνατοί, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ μια άδεια από αγαπημένους ανθρώπους ζωή! (Μήπως την γύρισα πάνω μου αυτή την ευχή;)

Για τους εχθρούς μου:
Να αποκτήσουν ανθρώπους σημαντικούς στην ζωή τους, όσο οι δικοί μου, ώστε να πάψουν να ασχολούνται με τους εχθρούς τους! Οι φίλοι και οι άνθρωποι που αγαπάμε πάντα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον!

Νομίζω ότι τα κατάφερα και μ' αυτό το παιχνιδάκι και πετάω το μπαλάκι στον κολλητό μου τον Μανώλη (στο χρωστούσα!) και στον Apo! Για να δούμε...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραία Σοφάκι! και εγώ που το σκέφτηκα...τελικά ήταν δύσκολο...αλλά κανείς δεν είναι χωρίς εχθρούς...υπάρχουν και αυτοί,όπως και οι αγαπημένοι μας άνθρωποι...γλυκύτατη! καλησπέρα!:)

Σοφία είπε...

Νομίζω ότι το παρασκέφτηκα Νανά μου! Αλλά έτσι είναι όπως τα λες, δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς εχθρούς... Δυστυχώς!
Καλησπέρα!

Ανώνυμος είπε...

Τους ισορρόπησες μια χαρά πάντως τους εχθρούς :) Ωραίες οι ευχές σου!

Μενεξεδιά είπε...

Την καλησπέρα μου :) (ευχή είναι και αυτή)

apos είπε...

Δόνια Σοφία, πώς θα παίξω που ως αργεντινός-ψώνιο έχω μόνο φίλους και θαυμαστές;
Πάντως, μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ΕΣΥ μπορεί να έχεις εχθρούς...
Τι λένε και οι υπόλοιποι που σε ξέρουν καλύτερα;

manolito είπε...

Όλο στα δύσκολα με θυμάσαι! Είδες εγώ! Στον αφρό σ' έχω! Ευχαριστώ για την πρόσκληση(ξέρεις ότι δύσκολα λέω όχι).
Υ.Γ. Κάνε προπόνηση στη μπιρίμπα γιατί πάλι χαμένη σε βλέπω... ;-)
Μούκια!!!

Σοφία είπε...

Δεν ξέρω αν τους ισορρόπησα, πάντως προσπάθησα!
Καλημέρα uncle scrooge!

Σοφία είπε...

Ευχή είναι Μαλινάκι μου!
;-)
Καλημέρα από μένα!!!

Σοφία είπε...

Το ξέρω Apo μου ότι δεν μπορεί να έχεις εχθρούς, γιατί είσαι τέλειος! (Καλά το πάω;) Κάνε μια ευχή όμως, σαν να είχες εχθρούς!!!
Όσο και να μην το πιστεύεις έχω κι εγώ κανά δυο σαν απλός, κοινός θνητός! Τώρα όσο για αυτούς που με ξέρουν, τι να σου πω; Μετά από σένα έγραψε ο κολλητός μου και έκανε την πάπια! Λες να σημαίνει κάτι αυτό;
Καλημέρα!

Σοφία είπε...

Που τα είδες βρε χαμένο τα δύσκολα; Αχ! Αχάριστος είσαι μου φαίνεται!!!
Όσο για την μπιρίμπα, ξέρεις ότι είμαι άπιαστη, γι' αυτό άσε τα σάπια!!!
Μάκια μου!!!