Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Διπλό post: Κάπου χάθηκα τελευταία και ένα Ασμπέτα αλλιώτικο απ' τα άλλα!

Να 'μαι κι εγώ!!! Έλειψα κάποιες μέρες, όχι γιατί βαρέθηκα, αλλά γιατί η Altec έκανε το θαύμα της! Και βέβαια δεν μου έδωσε κανένα περιθώριο επιλογής! Προσπαθούσα να διαβάσω κάποια post, να αφήσω κάποια σχόλια, αλλά μάταια.. Έγινα και λιγάκι κλέφτης έχω να πω (να 'ναι καλά ο γείτονα, που δεν έχει κλειδωμένο το ίντερνετ του και που δεν ξέρω και ποιος χριστιανός είναι!), αλλά δεν είχα άλλο τρόπο! Νιώθω να αποξενώνομαι και δεν θα το αφήσω έτσι! Έκανα ήδη αίτηση για ίντερνετ και την επόμενη Δευτέρα θα ξαναμπώ στο σπιτάκι μου και θα βγω απ' αυτό το άθλιο ίντερνετ-καφέ, που μόνο πιτσιρίκια βλέπω!
Ας αφήσω όμως τις φλυαρίες και να έρθω στο δεύτερο θέμα του post μου, που είναι το Ασμπέτα που έλαβε χώρα το Σάββατο 18 Οκτωβρίου! Το ξέρω ότι το άργησα λιγάκι, αλλά είπαμε... Άτιμη Altec!!! Ένα επετειακό Ασμπέτα λοιπόν, αφού έκλεινε ένας χρόνος από την πρώτη συνάντηση κάποιων blogger που έγινε θεσμός! Βρεθήκαμε λοιπόν αρκετά "τρελόπαιδα", αλλά είχαμε κι αρκετές απουσίες, αδικαιολόγητες κατ' εμέ! Δεν θα μπω στην διαδικασία να ρωτήσω ή να μάθω τι έγινε στην blogόσφαιρα τις μέρες που δεν είχα ίντερνετ. Θα πω μόνο κάτι που νιώθω και θα πάω παρακάτω. Πιστεύω ότι το ίντερνετ για πολλούς από εμάς είναι ένας τρόπος χαλάρωσης, "γνωρίζουμε" κάποιους ανθρώπους, επιλέγουμε να τους διαβάζουμε και δεν έχει καμία λογική να μεταφέρουμε τις κακές συνήθειες της καθημερινότητας μας εδώ μέσα!!! Τίποτε άλλο!
Έχω πάρει λάθος δρόμο μου φαίνεται σήμερα, αλλά που θα μου πάει; Θα τον βρω! Έκανα για ακόμα μια φόρα 500+ χιλιόμετρα για να δω κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ και για να γνωρίσω και κάποιους που blogομιλούσα αρκετό καιρό! Εσάς που σας ήξερα, χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα! Πραγματικά χάρηκα πολύ! Κάθε φορά και καλύτερα είμαστε... Ευτυχώς είχα την ευκαιρία να μιλήσω λίγο περισσότερο και με κάποιους που την προηγούμενη φορά μου ξέφυγαν! Τι να κάνω που είμαι πολυλογού; Κρίμα που δεν είχαμε κοντά μας το Κατερινάκι (που ήταν άρρωστο) και την Μάνια (που χτύπησε το ποδαράκι της), μας λείψατε κορίτσια,ελπίζω όμως να τα πούμε την επόμενη φορά! Χάρηκα όμως και πάρα πολύ για τις καινούργιες εισόδους αυτού του Ασμπέτα! Με την Γλαύκη και την Καλίνα μιλήσαμε λιγάκι και το χάρηκα πολύ! Την επόμενη φορά περισσότερο... Με την Νανά όμως μίλησα πολύ (πες Νανά μου πόσο πολυλογού είμαι!!!) και το χάρηκα αφάνταστα! Βρήκα έναν άνθρωπο, από αυτούς (θα το πω λαϊκιστή!) που γουστάρεις να έχεις συνομιλητή! Γι' αυτό δεν χανόμαστε και τα λέμε όπως πάντα!Και εις άλλα Ασμπέτα με υγεία... Και πιο βόρεια και πιο νότια!!!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεια σου σοφακι!
χαιρομαι που το ευχαριστηθηκες!!!
καλησπερες...

Σοφία είπε...

Ήταν πολύ καλά Γιώργο μου! Ελπίζω κάποια στιγμή να έχουμε κι εσάς στο Ασμπέτα! Ίσως σ' αυτό που θα διοργανώσει η Νανά...
Καλό βράδυ!

Princess είπε...

Αμαν αυτη η altec σπιτια εκλεισε πια! Σοφιτο μου καθε φορα που περνάς καλά σε ενα ασμπέτα χαίρομαι διπλά γιατι μεσα στο κεφάλι μου εισαι παντα το τιμώμενο πρόσωπο: αυτο που ταξίδεψε απο την εξωτική Πτολεμαίδα για ναρθει να δει τις αφεντομουτσουνάρες μας! Κι ελπίζω πως πια στο Χριστουγεννιάτικο, θαχουμε απαρτία -το γεμίζουμε το γήπεδο άραγε, ή οχι ακόμα;

Σοφία είπε...

Τρελαίνομαι που κάποιος βρίσκει την Πτολεμαϊδα εξωτική!!!
Για το Χριστουγεννιάτικο δεν υπόσχομαι και πολλά, γιατί έχω ταξιδάκι στο πρόγραμμα! Ελπίζω όμως να κάνουμε αυτό που είπε η Νανά και να ξεκουνηθείτε λιγάκι όλοι απ' την Αθήνα!
Α! Και να ξέρεις ότι είσαι κι εσύ ένας λόγος που κάνω αυτό το ταξίδι!
Καλό βράδυ πριγκιπέσσα μου!

Ανώνυμος είπε...

Λες πως είσαι πολυλογού ε; Ενώ εγώ έβαλα γλώσσα μέσα; Ήταν πραγματικά πολύ όμορφη αυτή η συνεύρεση... αποστάσεις εκμηδενίζονται,χαμόγελα μοιράζονται..
Σημασία έχει πως μας έμεινε κάτι καλό, πως ανανεώσαμε τα ραντεβού μας...Ένα παιχνίδι είναι το net στα χέρια μας..καλό είναι που νιώθουμε παιδιά που και που..ακόμα και εκεί μπορείς να βρεις την αγνότητα,αρκεί να το θες.
Πάω να συγκινηθώ και έρχομαι..χεχε
υγ. Μου χρωστάς και ένα παιχνίδι
Φιλάκιαααααα:)

Σοφία είπε...

Ξέρεις τι λέει ο λαός; Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!!! Γι' αυτό εμείς θα μιλάμε!!! Κατά τ' άλλα συμφωνώ μαζί σου!
Μην συγκινηθείς πολύ, σκέψου την μάσκαρα!!!
Καλό βράδυ Νανά μου!
ΥΓ= Το παιχνίδι έρχεται...
Φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, κοίτα τι θα κάνουμε... θα σου αγοράσω εγώ μια εταιρεία παροχής internet να έχεις να κάνεις τη δουλειά σου και να μην τρέχεις στα net-καφέ. Άντε, να δεχτείς την προσφορά τώρα που γυρίζει, αλλιώς θα με πιάσουν οι τσιγκουνιές!!! Να είσαι καλά και να περνάς τέλεια!!

Ανώνυμος είπε...

η άτιμη η αλτεκ..δε λες τίποτα....
χάρηκα και εγώ που σε γνώρισα μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο..πέρασα τέλεια....και παιδιά ..η Σοφία είναι μια κούκλα..σας το λέω εγγυημένα!μια κουκλα και ένα χαρούμενο πλάσμα!φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

παντα τετοια λοιπον σοφακι. φυσικα στο ασμπετα αναφερομαι και οχι στον παροχο ιντερνετ που εχεις!! αυτη τη φορα κοιτα νακανεις προσεκτικη επιλογη παροχου, ναι;;; αντε γιατι πολυ έλειψες!!!
:) :)

Ανώνυμος είπε...

ίου δεν μπόρεσα να έρθω!
ίου και εγώ είχα αλτεκ αλλά μόνο για τηλέφωνα
Χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα :)

fvasileiou είπε...

Άντε, βρε Σοφία, γιατί πολύ έχεις απουσιάσει, με την βοήθεια της... ακούσιας γενναιοδωρίας του γείτονα να επιστρέφεις στην παλιά ρουτίνα σιγά-σιγά...

manolito είπε...

Πέρασα να πω μια καλησπέρα... Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε... μέσω διαδικτύου! ;-)

Σοφία είπε...

Να 'σαι καλά uncle scrooge, αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις τόσο μεγάλο έξοδο για μένα! Μου αρκεί μια απλή και ταπεινή συνδεσούλα!
Καλό σου βράδυ!

Σοφία είπε...

Αμοιβαια τα αισθήματα που έλεγε και ένα παλιό ασματάκι!!! Δεν χανόμαστε...
Καλό βράδυ Γλαύκη μου!

Σοφία είπε...

Θέλω να ελπίζω ότι τώρα δεν θα έχω προβλήματα, όταν βέβαια με το καλό έρθει το ίντερνετ σ' αυτό το σπίτι!
Καλό βράδυ ψιθυράκι μου!

Σοφία είπε...

Μας έλειψες Μάνια μου!
Καλό βράδυ!

Σοφία είπε...

Αχ Φώτη μου! Μέχρι και ο γείτονας με σαμποτάρει τελευταία! Και σεις μου λείψατε πολύ!!!
Καλό σου βράδυ!

Σοφία είπε...

Καλά βρε χαμένο! Μέσω διαδικτύου θα τα λέμε μόνο;
Φιλάκια Manolito μου!!!