Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Απόκριες over...

Μπορεί κάποιος να πάρει την κούραση, την ταλαιπωρία, τους μαύρους κύκλους; Τουλάχιστον τελείωσαν οι απόκριες! Όχι πως δεν μου αρέσουν οι απόκριες, απλά αυτό το διάστημα ήταν φουλ στην δουλειά! Αν και άνεργη, δούλεψα μέσα στο τριήμερο 26 τουλάχιστον ώρες!!! Όρθια, στο τρέξιμο, μέσα σε απίστευτο κόσμο! Τρελό κόσμο λέμε, το μαγαζί γεμάτο μέσα-έξω και μεις να μην ξέρουμε που να πρωτοτρέξουμε! Άσε που είχαμε να σέρνουμε και τις αποκριάτικες στολές μας! Ναι, ναι, ντυθήκαμε μαζικά... Όλο το μαγαζί ένα θέμα! Το Σάββατο ήμασταν γκέισες, αγόρια κορίτσια! Σας μιλάω για πολύ γέλιο, να βλέπεις τους μαντραχαλάδες με τις κινέζικες ρόμπες, με μαλλιά κότσο, κάτασπρα πρόσωπα, μαύρο eye liner και κατακόκκινο χειλάκι! Με ζόρισαν λιγάκι μέχρι να τους βάψω, αλλά άξιζε τον κόπο γιατί κάνανε πάταγο τα αγόρια μας!Δυο αγαπημένες γκέισες!!! Και μια λιγάκι πιο θλιμμένη!!! Μετά από τις παραπάνω ομορφιές, εμείς ωχριούμε...
Την Κυριακή ντύσαμε τα αγόρια (ευτυχώς επιλέξαμε τα κορίτσια τις στολές και τις επιλέξαμε όπως μας βόλευαν!) αγγελάκια και εμείς ντυθήκαμε διαβολάκια! Περάσαμε σούπερ (αν εξαιρέσεις την κούραση της ημέρας), είχαμε ένα ποντιακό συγκρότημα, μέχρι που χορέψαμε στην μέση του στενού τικ! Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν δεν δουλεύαμε, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα δικά σου! Τρία διαβολάκια και τι διαβολάκια!
Τι να σχολιάσω εδώ; Η αγαπημένη μου φωτογραφία! Είμαι καλλιτέχνης τελικά!!!
Να πιάνουμε όμως δουλειά... Εξοντώστε τους αγγέλους!!!

ΥΓ1= Από τα πράγματα που μου έκαναν απίστευτη εντύπωση ήταν η μπάντα του δήμου! Κυκλοφορούσαν στην πόλη μασκαρεμένοι, έπαιζε και τραγουδούσε με ρυθμό!
ΥΓ2= Τι έγινε ρε παιδιά η Γλαύκη; Ποιος την πείραξε και έκλεισε το blog της;
ΥΓ3= Μετά από 6 μήνες είχα μια πρόταση για δουλειά! Άσχετη από το αντικείμενο μου, αλλά ακούγετε ενδιαφέρουσα! Θα το συζητήσω και θα σας ενημερώσω!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ!!!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΟΦΑΚΙ:)

KitsosMitsos είπε...

Αυτό πάει να πει καλοπέραση! Και του χρόνου...

pendulum είπε...

χοχοχοχο
εξοντώστε τους αγγέλους!!! γιέςςςςςς
Και του χρόνου νότια φιλενάδα!
υγ. για το υστερόγραφο δύο που τάραξε τη μπλογκόσφαιρα θα τα πούμε εκ του κοντόθεν
Φιλιάαααα

Alexis B είπε...

Καλοπεράσαμε βλέπω.
Αντε και του χρόνου.
Και με το καλό η δουλειά που σου πρότειναν να είναι καλή.
Καλή εβδομάδα

Σοφία είπε...

*Γιώργος
Δεν ήταν καθόλου άσχημα και του χρόνου να είμαστε γεροί να ξαναδιασκεδάσουμε!
Καλό βράδυ!

*KitsosMitsos
Πρέπει και μέσα από την δουλειά και την κούραση, να βρίσκουμε τρόπους να περνάμε καλά!
Καλό βράδυ Κίτσο μου!

*pendulum
Μακάρι φιλενάδα να τα καταφέρω για του χρόνου, θα το κάψουμε!!!
Φιλάκια!

ΥΓ= Θα σε πάρω για να μου πεις...

*Alexis B
Ακόμα δεν είχα νέα για την δουλειά, αλλά πραγματικά έχω ανάγκη από μια φυσιολογική, παραγωγική δουλειά! Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αφτί!
Καλό βράδυ Αλέξη μου!

Ανώνυμος είπε...

MILF διαβολάκια...