Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Δεν προλαβαίνω...

... σου λέω. Δεν προλαβαίνω!!!
Εκεί που παραπονιόμουν πως είχα πολύ χρόνο και τίποτε να κάνω, τώρα έφτασα στο ακριβώς αντίθετο στρατόπεδο! Όχι σου λέω, δεν επέλεξα να μείνω μακρυά απ' τα blogs. Απλά δεν προλαβαίνω.
Να σου πω πως έχουν τα πράγματα; Καλά θα σου πω! Είμαι σ' αυτό το χαζοσεμινάριο που σου είχα πει. Και ναι, τελείωσαν οι θεωρίες και ξεκινήσαμε πρακτική. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι μου χρειάζεται ένα 8ώρο καθημερινά (πρωινής εργασίας) για το σεμινάριο. Επειδή όμως απ' το σεμινάριο δεν πληρωνόμαστε και πρέπει με κάποιον τρόπο να επιβιώσω, δουλεύω και βράδυ. Έχουμε λοιπόν και λέμε: 8ώρο πρωινό, 8ώρο βραδινό, 6ώρο ύπνου... Τι μένει; Ένα 2ωράκι περίπου στο οποίο πρέπει να κάνω κανα μπάνιο, να προσέξω λίγο τον εαυτό μου, να δω τους φίλους μου... Γι' αυτό σου λέω ντε... Δεν προλαβαίνω πια, δεν προλαβαίνω...

Θα ρίχνω καμιά κλεφτή ματιά όποτε μπορώ, μην μου παραπονιέσαι! Και από τις 12 Ιουλίου που τελειώνω το σεμινάριο, θα επιστρέψω δυναμικά!!!

5 σχόλια:

Roadartist είπε...

Αρε Ελλαδάρα ...

Φιλενάδα υπομονή και εγώ σε μια κατάσταση πολύ περίεργη.. Και που είσαι ακόμη.. Να σκέφτεσαι τις όμορφες στιγμές που πέρασες στην Βαρκελώνη :)

Elena είπε...

Έτσι είναι πάντα. Όταν έχουμε χρόνο – δεν έχουμε τι να κάνουμε. Όταν έχουμε λίγο ή καθόλου – έχουμε τόσα πολλά πράγματα να κάνουμε… Αλλά όλα θα πάνε καλά. Επιμονή και υπομονή!

DaNaH είπε...

Υπομονή και κουράγιο Σοφία μου!

Ωραίο το τραγουδάκι, χεχε! :)

fvasileiou είπε...

Μαζί με τους άλλους κι εγώ σου εύχομαι κουράγιο κι υπομονή.
Τουλάχιστον μετά τις 12 θα έχεις 2-3 μερούλες έστω για να πάρεις μια ανάσα;

apos είπε...

Δόνια Σοφία έχω προσέξει ότι στη ζωή ή όλα μαζί θα σου έρχονται ή τίποτα.

κουράγιο.