Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Tricolore...

Η πρώτη μέρα του Φθινοπώρου είναι εδώ. Εδώ και δυο - τρεις μέρες η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά, το βράδυ μια ζακετούλα την χρειάζεσαι και η κουβερτούλες έκαναν δειλά - δειλά την εμφάνιση τους. Αυτό όμως δεν αλλάζουν την διάθεση που είναι ψηλά! Αποφασίζω μέσα στο πλαίσιο κάποιων αλλαγών που γίνονται αυτό το διάστημα, να κάνω και μια μικρή αλλάγη στο μαλλί. Ποια είναι η εύκολη λύση; Χρώμα. Διαλέγω λοιπόν ένα ωραίο καστανό σοκολατί, πολύ γλυκό και λαμπερό χρώμα. Η κοπέλα στο μαγαζί με διαβεβαίωσε ότι θα μου πηγαίνει τρέλα!
Απογευματάκι πλέον και η Ρούλα σκάει μύτη στο σπίτι για να κάνουμε την αναστύλωση! Η Ρούλα είναι πολύ σχολαστική, πέρασε την βαφή στο μαλλί και αράξαμε να τα πούμε λιγάκι. Πάνω στην κουβέντα βγήκαν άλμπουμ με παλιές φωτογραφίες. Έχω τρέλα με τις φωτογραφίες και στην εποχή προ ψηφιακών μηχανών έχω 10 άλμπουμ γεμάτα. Η κουβέντα γυρνούσε γύρω από τα φοιτητικά χρόνια, στις αλλαγές στο μαλλί και στα κιλά... Μάλλον μ' αυτά και μ' αυτά ξεχαστήκαμε λιγάκι, πέρασε η ώρα και νομίζω ότι κράτησα την βαφή λίγο παραπάνω απ' το κανονικό στο κεφάλι μου. Εκείνη την στιγμή δεν το κατάλαβα, αλλά όταν έλουσα το μαλλί, το αποτέλεσμα με εξέπληξε!
Εντάξει, μπορεί να μην είναι tricolore, αλλά μια διχρωμία την έχω. Σκούρα καστανά στις άκρες και κοκκινοσοκολατοκασταντοπορτοκαλί στις ρίζες! Α πα πα! Φοβερό αποτέλεσμα! Για μια μικρή αλλαγή στο μαλλί πήγαινα, αλλά μαλλί είναι ρε παιδάκι μου και θα επανέλθει! Τίποτε δεν θα μου χαλάσει την διάθεση...

8 σχόλια:

Roadartist είπε...

Θετική διάθεση βλέπω και μου αρέσει.. Μπράβο Σοφάκι.. :)))))))

Καλό Μήνα!!

gnostosagnostos είπε...

ελα ρε....γαμάτα πρεπει να 'ναι!!!!

fvasileiou είπε...

Εγώ πάλι γιατί ἐχω την αίσθηση ότι θα είναι πολύ ωραία;
(ΟΚ, το παραδέχομαι, μου αρέσουν οι γυναίκες να είναι λίγο τζαζ).

Πάντως για να παρηγορηθείς, όταν ήμουν φοιτητής στην Αθήνα μου είχαν κάνει ένα τόσο άσχημο κούρεμα, ώστε κανένας, κανένας λέμε, δεν μου είπε "με γεια". Όλοι "μη στεναχωριέσαι, μαλλιά είναι και θα μακρύνουν", μου έλεγαν.

U.S. είπε...

θα συμφωνήσω, έχω την εντύπωση ότι θα σου πηγαίνει γαμάτα!! μια φίλη κάποτε είχε 4 χρώματα στο κεφάλι της, δεν το πίστευα όταν την είδα, αλλά της πήγαινε πολύ! με θετική διάθεση να τα αντιμετωπίζεις όλα!!

Σοφία είπε...

Παιδιά να 'στε καλά για τα σχόλια, πραγματικά γέλασα πολύ!!!

*Roadartist
Γιατί να μην έχω θετική διάθεση φιλενάδα; Για τις τρίχες; Ποτέ!!!
Καλό μήνα να 'χουμε, φιλιά!

*γνωστός άγνωστος
Τώρα που τα συνήθισα νομίζω ότι είναι σούπερ!

*fvasileiou
Φώτη μου μήπως μου λες πλαγίως ότι είμαι τζαζ;
;-)
Νομίζω ότι με ένα κακό κούρεμα θα χαλιόμουν, αλλά μετά από τα πόσα χρώματα έχουν δει αυτά τα μαλλιά είμαι χαλαρή! Φιλιά!

*U.S.
Λίγο ακόμα και θα νομίζω ότι έχω το καλύτερο μαλλί στο κόσμο! Λες να το κάνω μόδα;;; Φιλί!

Princess είπε...

Το σημαντικο ειναι να χεις μαλλι να βαφεις αγαπη μου... (και τι κακο εχει το τρικολορε δηλαδη; τοσα χρονια τοχω στο κεφαλι μου, δε με πειραξε ποτε!)

Σοφία είπε...

Θέλω φώτος!!!!

Σοφία είπε...

*Princess
Σωστό κι αυτό Βιβίκο μου! Γιατί μετά από τόσα που έχουν περάσει αυτά τα μαλλιά, το θαύμα είναι που υπάρχουν!

*Σοφία
Φώτος; Δεν έχω βγάλει ακόμα! Σύντομα...