Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Θα πάει μακριά η βαλίτσα...

Διακοπές φέτος το καλοκαίρι δεν πήγα! Και ναι, είμαι πολύ γκρινιάρα και το έλεγα και το ξανάλεγα. Τι να κάνω; Δεν αλλάζει εύκολα ο άνθρωπος! Το πότε θα ταξιδέψω, δεν με περιορίζει χρονικά, γι' αυτό θα κάνω τις καλοκαιρινές μου διακοπές για φέτος τον Νοέμβριο! Όταν εσείς δηλαδή θα βρίσκεστε έξω από ένα εκλογικό κέντρο, απέναντι από μια κάλπη, εγώ θα λιάζομαι (καλά ντε, δεν θα φοράω και μαγιό!) στις παραλίες της Κρήτης! Και η φίλη Βασούλα, που μετά από ένα χρόνο που ζει στην Κρήτη, το έχει πλέον πολύ, μου υποσχέθηκε Χανιά και καφεδάκι στην ¨Κουκουβάγια"... Δεν ξέρω γιατί!!! Και βόλτες πολλές σε Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλα. Και θα μείνουμε και ένα βράδυ στην Αγγελικούλα στο Ηράκλειο. Θα κάνουμε κι από κι μια βόλτα, γιατί το Ηράκλειο πραγματικά δεν μου έχει μείνει καθόλου σαν εικόνα, ίσως γιατί θυμίζει μεγαλούπολη! Είναι η τρίτη φορά στην ζωή μου που πηγαίνω Κρήτη, αλλά πραγματικά το περιμένω πως και πως! Ελπίζω ότι θα περάσουμε σούπερ και όταν επιστρέψω θα φέρω πολλές-πολλές φωτογραφίες και για σας! Καλό μου ταξίδι!!!

5 σχόλια:

Αννα είπε...

Οταν θα πας Κουκουβαγια θα καταλαβεις πολλους λογους για τους οποιους πρεπει να πας
Να φας υποχρεωτικα ζουμερό κέικ ( επισης ωραιο ειναι και στις Νυμφες ,δίπλα στην κουκουβαγια, εχει και καλυτερη θέα)

Στο Ηρακλειο για θαλασσινά στο ¨Λίγο κρασί , ΄λιγο θάλασσα" Αν πας εκει να παρετε κολοκυθακια τηγανιτά.
Ωραια σοκολάτα στο Ηρακλειο στην "Ουτοπία"

Λογικά θα ξέρει η φίλη σου...

Στο Ρεθυμνο για φαγητο στου Ζηση και αν μπορειτε στον Μανουσο στις Πηγες της Αργυρουπολης...

Εεε ειναι ολοκληρος καταλαγος αυτα που πρεπει να δεις οποτε σταματαω εδω...

Και αν πας Αγιο Νικόλαο περάστε καλέ και απο Ιεράπετρα...Ο καιρος προς το παρον ειναι πολυ καλός...Δυο μερες χαλασε σήμερα πάλι εβαλα καλοκαιρινα

Εγώ στις εκλογές θα είμαι Αθήνα...Η πόλη για μένα μπορεί να μη λέει πολλά αλλά μου αρέσει πολύ το περιοχόμενο της (συγκεκριμένα ένας...)

Να περασεις σουπερ και αν θες καμια παραπανω πληροφορια εδω ειμαι...

Roadartist είπε...

Τέλεια!!! Να το χαρείς και να περάσεις όσο πιο ξέγνοιαστα, παρείστικα γίνεται.. Θέλω και εγω διακοπέςςςςςςςςς.. ΟΥΦΦΦΦφφφφφ πέρνα και για μένα καλά.. Πρόσεχε μόνο μην κρυώσεις αν πας για μπανάκι!!!

fvasileiou είπε...

Αν ερχόσουν πάντως εδώ στην Κύπρο, θα μπορούσες να φορέσεις άνετα το μαγιό σου. Ο χειμώνας δεν έχει φτάσει ακόμα σε τούτη την γωνιά, βλέπεις.

Καλά να περάσετε!!!!

apos είπε...

Δόνια Σοφία, σκέψου την ιδέα του Φώτη. Και με κολύμπι μπορείς να πας, που λέει ο λόγος.
Και με κουπί.
(κι αν έχεις τραβήξει κούπι, δύο χρόνια που γνωριζόμαστε...)

Καλά να περάσεις!

Crazy Tourists είπε...

Θα πας Κουκουβάγια; Σε ζηλεύω!!!
Όταν πας, θα καταλάβεις γιατί, που λέει και η Άννα!

Τρελοτουρίστρια