Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Φτου, φτου, σκόρδα...

Το 2010 μας άφησε χρόνους, παίρνοντας μαζί του δυσάρεστες και ευχάριστες αναμνήσεις. Τις δυσάρεστες τις έχω κλείσει καλά σ' ένα ντουλαπάκι του μυαλού μου και θα το κρατήσω καλά κλεισμένο... Τις ευχάριστες όμως; Ο ανεψιός μου, ένα ταξίδι που λάτρεψα, ένα παχουλό ποσό στο πορτοφόλι μου, ένας υπέροχος άνθρωπος που έχει γεμίσει την ψυχή μου! Αυτά είναι που θα κρατήσω από το χρόνο που έφυγε!
Ένας φίλος μου με πήρε τηλέφωνο για να μου ευχηθεί καλή χρονιά. Μέσα στις ευχές του ήταν να μου πάει το 2011 όπως οι τελευταίοι δυο μήνες του 2010! Και πραγματικά είναι η πιο όμορφη ευχή που μου έκανε ποτέ κάποιος! Γι' αυτό δεν θα ζητήσω τίποτε άλλο, θα κρεμάσω μόνο ένα σκόρδο για το κακό μάτι και θα δω μπροστά... Στον δρόμο που ανοίγετε πολλά υποσχόμενος!!!
Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και αγάπη. Γιατί αυτά είναι δυο εφόδια, που νικούν όλα τα κακά και πηγαίνουν την ζωή μας παρακάτω...

8 σχόλια:

Roadartist είπε...

Έχεις δίκιο φιλενάδα! Να είσαι πάντα καλά και πάντα ευτυχισμένη!

Σοφια είπε...

Να 'σαι καλά Μαιρούλα μου! Και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο γιατί το αξίζεις!!! Φιλιά!

DaNaH είπε...

Σου εύχομαι λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου η νέα χρονιά να συνεχίσει όπως τελείωσε η προηγούμενη, αφού για σένα ήταν καλό το τέλος! Μακάρι τη νέα χρονιά να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου! Φιλιά! :)

Μικρές ανάσες είπε...

Να είναι το 2011 όπως ακριβώς το θέλεις λοιπόν!!!

U.S. είπε...

έτσι έτσι!! μόνο τα καλά κρατάμε, τα κακά να τα φάει το άσπρο σκόρδο! να σου πάνε, λοιπόν, όλα καλά, και ακόμα καλύτερα, χαμόγελο χρειάζεται! και μεγάααααλο!!

Mαρία είπε...

Καλή χρονιά Σοφία! Πάντα έτσι! :)

fvasileiou είπε...

Άργησα λίγο, αλλά οι ευχές είναι καρδιακές: Καλή χρονιά! Το 11 να σου χαρίσει, όσα σου στέρησαν τα προηγούμενα χρόνια!!!

KitsosMitsos είπε...

Καλή η ιδέα με τα σκόρδα!
Φιλιά!