Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Πρόσεξτε που στέλνετε e-mail...

Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές. Κανόνισαν να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου πέρασαν, χρόνια πριν, και τον μήνα του μέλιτος. Επειδή όμως και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άνδρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη. Φτάνοντας λοιπόν, ο σύζυγος στο ξενοδοχείο μια μέρα πριν, διαπιστώνει με χαρά ότι τα δωμάτια διαθέτουν πλέον και ηλεκτρονικό υπολογιστή και αποφασίζει να στείλει ένα e-mail στην αγαπημένη του γυναικούλα. Κατά λάθος, όμως, ξεχνάει ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση και το στέλνει χωρίς να ξέρει τις συνέπειες του αθώου του λάθους.
Στο Χιούστον, μια χήρα, είχε μόλις γυρίσει από την κηδεία του άνδρα της και πήγε στο κομπιούτερ να τσεκάρει τα συλλυπητήρια e-mail (έτσι γίνεται στην Αμερική) από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το πρώτο, πέφτει ξερή, λιπόθυμη στο πάτωμα. Εκεί τη βρίσκει λίγο μετά ο γιος της και, κοιτώντας την οθόνη του υπολογιστή, διαβάσει το πρώτο mail ΚΑΙ παθαίνει και αυτός την πλάκα του
ΠΡΟΣ: Την αγαπημένη μου γυναίκα.
ΘΕΜΑ: Έφτασα!
«Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα. Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου Θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα. Υστερόγραφο: Πολλή ζέστη εδώ κάτω»

15 σχόλια:

Γκρινιάρης είπε...

Looooool!

Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο ελαφρώς...αλλά μια που το θυμήθηκα...
"Όταν μια συσκευτή διαθέτει κεραία, εννοείται πως εκπέμπει κάποιου είδους ασύρματο σήμα...Δεν τοποθετείται εκεί για ομορφιά και δεν είναι απαραίτητη η συμφόρηση της οικίας μας με περιττά καλώδια...Επίσης προσπαθούμε να ελέγξουμε αυτό το σήμα ώστε να αποτρέψουμε τη χρησιμοποίηση του από διάφορους κακόβουλους(ες).Καλό είναι καμιά φορά να διαβάζουμε και τις οδηγίες χρήσης..."
χαχα... :-p

Σοφία είπε...

Καλημέρα γκρινιάρη μου, καλό Σαββατοκύριακο!

Σοφία είπε...

Καλά ρε χαμένο! Μπήκες στο blog μου να με ξεφτιλίσεις;
Αν υπήρχαν οδηγίες, θα τις είχα διαβάσει! Όσο για τους κακόβουλους που λες... είναι φίλοι μου, εντάξει;
Καλημέρα Ηρακλή!

mirela είπε...

Έλα βρε Σοφία μου μην συγχίζεσαι δεν μπορούμε να τα ξέρουμε και όλα! εγώ τουλάχιστον δεν θέλω να τα ξέρω.Καλό Σαββατοκύριακο.Ελπίζω να έχει καλό καιρό να κάνουμε καμιά δουλειά γιατί σήμερα έχει μια σκοτεινιά και βρέχει.

fvasileiou είπε...

Χα-χα, χαμόγελα σκορπάς πριν το ΣουΚου, Σοφία: Για κάτι καλό ετοιμάζεσαι;

Σοφία είπε...

Δεν συγχύζομαι Μιρέλα μου! Απλά με τον Ηρακλή έχουμε πιο στενή σχέση (μην υποθέσεις άλλα απ' αυτά που εννοώ Βασούλα!) και του μιλάω πιο άνετα... πειραζόμαστε ντε!
Καλό Σαββατοκύριακο!

Σοφία είπε...

Καλό αυτό Φώτη μου... Το να σκορπάω χαμόγελα!
Μπα, δεν έχει κάτι φοβερό το πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο. Απλά ξεκούραση και καλούς φίλους! Τι άλλο να ζητήσω;
Καλό Σαββατοκύριακο!

Ιφιγένεια είπε...

:)))))))))

Kαλημέρες !!!!!!!!!!!!!!

If...ιγένεια είπε...

:))

Ανώνυμος είπε...

EISAI EKEI?

mmexer είπε...

χαχαχαχαχαχα πολύ καλό χαχαχα

moukelis είπε...

Πω πω γέλασα...
Καλή εβδομάδα Κουκουβαγιάκι!

Σοφία είπε...

@Ιφιγένεια: Καλημέρα με χαμόγελα ;-)

@if...ιγένεια: Καλημέρα και σε σένα!

@vasoyla: Με ψάχνεις; Γιατί βρε;
Καλημέρα!

@mmexer: Καλό, ε; Καλημέρα!

@Moukelis: Καλημέρα γελαστό Μουκελάκι και σε σένα!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Τελικά του απάντησε η βλαμένη;
Τι ηλίθια..Απο το πουθενά θα έκανε νέα γνωριμία και θα τον ξέχναγε τον πεθαμένο..Μερικές γυναίκες έχουν τόσο μικρόπνοη σκέψη..απαπαπα..