Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Ακόμα μια Κυριακή...

Αυτή η Κυριακή μου φέρνει πάντα μια μελαγχολία! Θυμάμαι απ' τα παιδικά μου χρόνια, την Κυριακή το απόγευμα να μου αλλάζει πάντα η διάθεση. Ειδικά όταν ηχούσε στα αφτιά μου η μουσική από την "Αθλητική Κυριακή", ένιωθα ότι τελείωνε το Σαββατοκύριακο και ξανά έμπαινα στην ρουτίνα της βδομάδας και ότι άλλο συμπεριλαμβάνεται σ' αυτή τη ρουτίνα. Τότε σχολείο, τώρα δουλειά!
Δεν πρέπει όμως να είμαι αχάριστη. Τώρα τα Σαββατοκύριακα μου περνάνε πολύ πιο όμορφα! Επιλέγω να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, να δω ανθρώπους που θέλω και γεμίζω έτσι τις μπαταρίες μου, ώστε δεν καταλαβαίνω πότε περνάει η ρουτίνα της βδομάδας... κι ας γκρινιάζω καμιά φορά!
Ένα τέτοιο Παρασκευοσαββατοκύριακο (ναι, εκμεταλλεύτηκα και την Παρασκευή!) έφτασε στο τέλος του! Που γυρνούσα πάλι; Στην μεγάλη αγάπη των φοιτητικών μου χρόνων: Σαλονίκη ντε!!! Και ας περπάτησα όλη την πόλη (τρεις φορές πάνω κάτω!), κι ας μας μούχλιασε δυο μέρες με την βροχή (όταν ξεκινάει, ξεχνάει να σταματήσει... Λονδίνο γίναμε!), κι ας μην βρήκα την αντιπροσωπία των κουφέτων (το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αλλά δεν μου έκατσε!), κι ας μην βρήκα φόρεμα για τον γάμο (με τζινάκι μάλλον θα πάω!), κι ας ένιωσα κάποια στιγμή ότι βρίσκομαι σε άλλη πόλη... Πόσα πράγματα άλλαξαν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα... Έκλεισαν τα παλιά μας στέκια... Έκλεισε η "Ραψωδία"; Πόσα παιχνίδια παίξαμε εκεί! Έκλεισε και το "Γκροτέσκ"; Πόσα βράδια περάσαμε, με απίστευτες συζητήσεις εκεί! Δεν το πίστευα! Ευτυχώς άνοιξαν άλλα, που μου άρεσαν πολύ! Όπως το entryfish, που φάγαμε καλά θαλασσινά (κορυφαία η Paelia τους!) και το cardhu για ποτάκι. Αυτά θα κρατήσω κι άλλα πολλά που έχω στο μυαλό μου και θα ξεκινήσω την καινούργια βδομάδα... Καλό βράδυ και καλή βδομάδα να έχουμε!

12 σχόλια:

manolito είπε...

Δεν σε χάλασε καθόλου που έκλεισε το Grotesk!!!Απέναντι ήσουν και το χάζευες τρώγοντας μυδοπίλαφο, λευκό ταραμά και κρίταμα!!! Αλλού αυτά κοπελιά!!! Φιλάκια, καλή εβδομάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν βρηκες τιποτα δηλαδη; και τι θα κανεις; θα ξαναπας σαλονικα; θα τα βρεις στην αθηνα; καλα ενταξει δεν υπαρχει περιπτωση να πας στο γαμο με τζιν, αποκλειεται αυτο!!

καλο βραδυ

(εχεις και προσκληση, παρεμπιπτοντως)

aeriko είπε...

Εκλεισε? :( Εχω καιρο να περασω απο κει και πολυ περισσοτερο να καθησω στο Grotesque. Κριμα θα μου λειψει το περιβαλλον και η μουσικουλα του.

To entryfish που ειναι? :)

Καλη βδομαδα!!!!!!

moukelis είπε...

Θα βρεις βρε,θα βρεις...Τι όμορφη που είναι η Θεσσαλονίκη,με στέκια ή χωρίς...
Καλή βδομάδα Κουκουβάου!

Γκρινιάρης είπε...

Δύο-τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη; Μιά χαρά μου ακούγεται! :)

Καλή εβδομάδα!

Σοφία είπε...

Δεν σε πιστεύω!!! Ακόμα δεν σου έδειξα τα "κατατόπια" και μπήκες να με καρφώσεις; Όλο το σόΐ μέσα στο blog μου... Κάτι θειές μου έμειναν μόνο απ' έξω!!!
Πολύ καλό το κρίταμα, ε; Καλά που είμαι κι εγώ να σου ανοίγω τα μάτια!
Καλημέρα Μanolito μου, καλή βδομάδα!

Σοφία είπε...

Άσε ψιθυράκι μου! Αυτά δεν ήταν φορέματα, ήταν για Χόλυγουντ και πάνω! Γιατί τόσο κέντημα;
Τώρα θα ψάξω λιγάκι κι εδώ. Δυστυχώς η Αθήνα μου πέφτει λιγάκι μακριά!
Καλημέρα!

Σοφία είπε...

Έκλεισε aeriko μου και μάλλον έχει και καιρό! Θα συμφωνήσω μαζί σου, απίστευτο περιβάλλον και μουσικούλα! Το entryfish είναι ακριβώς απέναντι απ' το Grotesque.
Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Σοφία είπε...

Ελπίζω να βρω Μουκελάκι μου, ελπίζω... Υπέροχη η Θεσσαλονίκη!
Καλή βδομάδα!

Σοφία είπε...

Μια χαρά γκρινιάρη μου, ειδικά όταν συνδυάζεται με φίλους και βόλτες!
Καλημέρα και καλή βδομάδα!

fvasileiou είπε...

Κάτι μου λέει ότι το φόρεμα για τον γάμο ήταν απλώς η αφορμή για βόλτες στα παλιά και τα νέα στέκια...

Καλημέρα, καλή βδομάδα!

Σοφία είπε...

Μπα! Πραγματικά έψαχνα να βρω φόρεμα, αλλά μέχρι και την επαφή μου με την αγορά έχω χάσει!
Όχι πως με χάλασαν οι βόλτες!!!

Καλημέρα Φώτη μου!