Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Λουλούδια...

Βαριέμαι... Νομίζω ότι σας το έχω ξαναπεί αυτό! Όταν δεν δουλεύεις όμως οι μέρες είναι μεγαλύτερες. Προσπαθώ να τις γεμίσω με ύπνο (πραγματικά πολύ ύπνο!), τηλεόραση, ελάχιστο ίντερνετ (δυστυχώς ακόμα κλέβω κάπου-κάπου ίντερνετ απ' τον γείτονα!), πολλά επεισόδια Grey's anatomy, καφέδες, βόλτες... Θέλω όμως να νιώθω και λίγο παραγωγική. Παλιότερα έφτιαχνα τσάντες από τζιν υφάσματα και κοσμήματα από χάντρες και πέτρες. Τώρα τα βαρέθηκα αυτά! Ώσπου μου ήρθε μια πολύ ωραία ιδέα. Πέρσι τα Χριστούγεννα είχα πάει στην Γερμανία και είχα πάρει από ένα Weihnachtsmarkt (Χριστουγεννιάτικο παζάρι) ένα λουλούδι από τσόχα. Να σας δείξω τι έφτιαξα;Κόκκινο τριαντάφυλλο και το χεράκι μου!Δυο λουλουδάκια!

Το cirtoenάκι μου! Μήπως τελικά έχω λαλήσει;

6 σχόλια:

Princess είπε...

Ο ανθρωπος που χει μεσα του πραγματα Σοφικο μου φαινεται! Ξεχειλιζουνε, και γινονται λουλουδάκια, αμαξάκια, ομορφιές που καπου πρεπει να βγουνε! Οχι βρε δεν εχεις λαλησει: που και να λαλησεις δηλαδή, μαλλον θα σου βγει κατι σαν τραγουδάκι!

Σοφία είπε...

Τώρα είναι καλό που μια τρελή μου λέει πως δεν έχω λαλήσει;
;-)
Καληνύχτα πριγκηπέσα μου!

fvasileiou είπε...

Το αυτοκινητάκι πολύ θα το ήθελα! Έτσι κόκκινο που είναι, θα το καρφίτσωνα στην απελπιστικά λευκή κουρτίνα του ασπροβαμμένου γραφείου μου στο σπιτι μου στη Λευκωσία και θα έσπαγε κάπως την άσπρη μονοτονία...

Περιμένουμε να δούμε κι άλλες δημιουργίες σου!

Ανώνυμος είπε...

φυσικά και δεν έχεις λαλήσει! απλώς διοχετεύεις τη δημιουργικότητά σου, κάτι που είναι πολύ πολύ νορμάλ!! οι γερμανικές χριστουγεννιάτικες αγορές είναι τέλειες! μπορείς να βρεις ένα κάρο πραγματάκια! καλό βράαααααδυ!!

Σοφία είπε...

Χαίρομαι που σου άρεσαν Φώτη μου. Όσο για το ασπροβαμμένο γραφείο σου, νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό...
Καλό Σαββατοκύριακο!

Σοφία είπε...

Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ, εκτονώνομαι...
Πραγματικά από τις Χριστουγεννιάτικες αγορές έχω πάρει απίστευτα πραγματάκια!
Καλό Σαββατοκύριακο uncle scrooge, φιλιά!