Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Άλλος Θεός...

Όλη η χώρα καίγεται, οι θερμοκρασίες έχουν χτυπήσει κόκκινο και μεις εδώ κρυώνουμε! Γίνεται αυτό θα μου πεις; Όλα γίνονται! Όλη μέρα ο ήλιος δεν μας έκανε την τιμή να εμφανιστεί, έστω και για λίγο. Το απογευματάκι έπιασε δυνατή βροχή, ήμασταν για ψώνια και δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε σπίτι. Αράξαμε για ένα καφεδάκι μέχρι να κοπάσει η βροχή, αλλά ο καιρός είχε άλλα σχέδια. Δυστυχώς ξεκινήσαμε για το σπίτι με την βροχή να πέφτει στα κεφάλια μας και αυτό που με τσάτισε περισσότερο είναι ότι μόλις είχα φτιάξει τα μαλλιά μου! Τώρα είμαι ξαπλωμένη στο κρεββάτι μου, με κλειστά παράθυρα και κουκουλωμένη με κουβέρτα! Μα που ζούμε επιτέλους; Γιατί κάθε χρόνο πρέπει να κυνηγάμε το καλοκαίρι με το ντουφέκι;
It's the time of the season... που πρέπει να κάνει ζέστη, που πρέπει να 'χει ήλιο, που πρέπει να κοιμόστε με τα παράθυρα ανοιχτά, που δεν πρέπει να ανεχόμαστε πάνω μας ούτε ένα σεντονάκι! Ας απολαύσουμε το τραγούδι, όπως το απολαμβάνω εγώ κάθε μέρα... Το 'χω για ringtone κι όσες περισσότερες φορές την μέρα το ακούω, τόσο καλύτερα!!!!!

7 σχόλια:

Princess είπε...

Το καλοκαιρι ειναι εδω, εστω και κουτσο, και δεν εχει πρεπει! Εμεις περναμε καλα κι αυτο εχεισημασια!

gnostosagnostos είπε...

συγνωμη.......που βρισκεσε????
ακομα και στην μοσχα βαραει 37αρια!!!

U.S. είπε...

εδώ έριξε μια βροχή τη δευτέρα το μεσημεράκι, αλλά μετά από λίγο βγήκε πάλι η ζέστη. και τι δεν θα έδινα για μια τεράστια βροχή αυτές τις μέρες!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά να σου χαλάει η βροχή τα μαλλιά είναι εντελώς σπαστικό. Σε καταλαβαίνω!
Πάντως στην Αθηνα δεν εβρεξε καθόλου.

Σοφία είπε...

*Princess
Καλά περνάμε Βιβίκο μου, αλλά αν έχουμε και λίγη ζεστούλα θα είναι ακόμα καλύτερα! Φιλιά!

*γνωστος αγνωστος
Ρε λες να μετακομίσω στην Μόσχα;
;-)
Βόρια Ελλάδα, κάπου κοντά εκεί που έφαγες τα μανιτάρια...
Καλησπέρα άγνωστε!

*U.S.
Πηγαίνεις στον Κηφισό, παίρνεις το ΚΤΕΛ και έρχομαι εγώ να σε παραλάβω! Γιατί εμείς αυτή τη βδομάδα είχαμε πολλές τεράστιες βροχές!!! Φιλί!

*efi
Και δεν είναι τίποτε άλλο Έφη μου, αλλά δεν τα φτιάχνω και συχνά!
Καλώς ήρθες στο φτωχικό μου!

fvasileiou είπε...

Καλημέρα!
Καλό μήνα!!!

Ελπίζω ο Αύγουστος να μπήκε ζεστός και φουριόζος και στα δικά σας λημέρια. Εδώ πάντως, που επίσης έβρεξε κι έκανε ψυχρούλα (κάποιοι βέβαια σκεπάζονταν κι εδώ με κουβέρτες), εδώ και 2-3 μέρες η θερμοκρασία ανεβαίνει...

Σοφία είπε...

Πολύ χαίρομαι που είμαι στο Λονδίνο τελικά. Ειδικά φέτος που ήρθε καλοκαίρι. Έχω να σκεπαστώ με πάπλωμα από τα τέλη Ιουνίου, μιλάμε για απίστευτη ευτυχία :-)

Ελπίζω πια να ήρθε και σε σας το καλοκαίρι. Πάντως έχω να πω ότι αυτό το πράγμα που πας κομμωτήριο και μετά πιάνει βροχή είναι μεγάλο σπάσιμο. Εμένα μου συμβαίνει συνέχεια!!