Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Συγκάτοικοι...


Μετά από δώδεκα πολύ κουραστικές αλλά υπέροχες μέρες στην Σαλονίκη, δεν μπορώ παρά να νιώθω τυχερή για την συγκατοίκηση...
Ας πάρουμε τα πράγματα όμως απ' την αρχή. Μου προέκυψε δουλίτσα στην Δ.Ε.Θ. (να 'ναι καλά η Νικολέτα. Έτσι όμως είναι αυτά, οι φίλοι νοιάζονται!), για δέκα μερούλες με πάρα πολύ καλά λεφτά! Η δουλειά είχε πλάκα, πολύ κούραση, πολύ ορθοστασία, ένα τραυματισμό, δεύτερο μικροτραυματισμό, μια ανακάλυψη ταλέντου, γνωριμίες με καινούργιους και ενδιαφέροντες ανθρώπους... Τι παραπάνω να ζητήσω;
Όταν η Νικολέτα μου είπε για την δουλειά, πήρα την απόφαση στην στιγμής, χωρίς να το έχω μετανιώσει στο παραμικρό! Ειδικά όταν έμαθα ότι τις μέρες αυτές θα είναι στην Θεσσαλονίκη και ο κολλητός μου από τους Γαργαλιάνους, που είχα σχεδόν δυο χρόνια να τον δω. Έτσι λοιπόν μαζευτήκαμε σ' ένα σπίτι 3 άτομα, που τα "λέμε" όμως καλά! Πραγματικά ένιωσα ότι έζησα ένα φοιτητικό δεκαήμερο!!! Καφέδες, ξενύχτια, ποτά, πάρτι ραδιοφωνικών σταθμών, opening μαγαζιών, μαζώξεις στο σπίτι με όλη την παρέα, κουβέντα μέχρι αργά με τον Αντώνη (δυστυχώς ο Μανώλης δούλευε και έπρεπε να μας αφήνει σχετικά νωρίς)... Τι παραπάνω να ζητήσω;
Αφού έκανα ένα απίστευτο καταναλωτικό όργιο (αχ! γυναίκες!!!), γύρισα πίσω με γεμάτες μπαταρίες και με την διάθεση πολύ στα πάνω της!

Υ.Γ.1= Μανώλη σ' ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία! Α! Και όσο για την δουλειά που λέγαμε, το παλεύω και ελπίζω να μου κάτσει. Και τότε θα τα περνάμε σούπερ συνέχεια!
Υ.Γ.2= Κουμπάρε σ' ευχαριστώ πολύ για την καλή παρέα! Κανονίζουμε το ταξιδάκι που λέγαμε, περιμένω ημερομηνίες μόνο!

8 σχόλια:

U.S. είπε...

είναι αυτό που λέγαμε σε μια παλαιότερή σου ανάρτηση σχετικά με τη φιλία: αρκεί να έχεις καλή παρέα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις όμορφα! καλησπέρα!!

Σοφία είπε...

Αυτό που λέγαμε ότι είναι αλάτι οι φίλοι στην ζωή... Και δόξα το Θεό έχω πολλούς παπί μου!!! Φιλί!

gnostosagnostos είπε...

αυτα ειναι!
κανεις και τα ταξιδακια σου
κανεις και τις αταξιες σου
πληρωθηκες και απο πανω...:)

fvasileiou είπε...

Βρε Σοφία, γράψε μας κάτι παραπάνω. Πες μας καμιά λεπτομέρεια. Άσε μας να κοιτάξουμε από την μπλογκοκλειδαρότρυπα για λίγο στην ζωή σου. Αν δεν γίνομαι πολύ αδιάκριτος...

Roadartist είπε...

Και άλλο ταξίδι;;;;;;;; ΟΧΟυυυυυ..

Τα "πάρα πολύ καλά λεφτά" μάλλον είναι μεγάλο δέλεαρ ειδικά στις μέρες μας, αυτό έλειπε να πεις όχι :)

Σοφία είπε...

*γνωστος αγνωστος
Έκανα το ταξιδάκι μου (αν και για μένα η Σαλονίκη δεν είναι ταξίδι, αλλά το δεύτερο μου σπίτι!), έκανα τις αταξίες μου (μπα, τώρα που το σκέφτομαι ήμουν πολύυυυυυ φρόνιμο παιδάκι!), πήρα και το χοντρό πακέτο! Αυτά είναι!!!

*fvasileiou
Τι παραπάνω να γράψω Φώτη μου; Το ζουμί σας έδωσα, οι λεπτομέρειες αξίζουν μόνο για μένα που τις έζησα! Αλλά αν πάλι θέλεις να μάθεις κάτι, απλά ρώτα... Εγώ δεν θα σε θεωρήσω αδιάκριτο!
;-)

*roadartist
Η αλήθεια είναι φιλενάδα ότι για 10 μέρες δουλειάς μόνο, το πακέτο ήταν πολύ παχουλό! Πως θα μπορούσα να πω όχι; Αφού με ξελάσπωσε και έκανα και το καταναλωτικό μου όργιο!!!
Όσο για το ταξιδάκι, είναι κάτι σχετικά κοντινό! Μακάρι να μας κάτσει...
Φιλιά!

princess είπε...

Μια χαρα! Ελπιζω ολα ναναι ετσι παχουλα και ροδαλα απο δω και περα στη ζωη σου!

Σοφία είπε...

*princess
Αυτά να είναι παχουλά, εγώ όμως να μην γίνω παχουλή!!!
;-)
Καλησπέρα πριγκηπέσα μου!