Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Επιστροφή...

... στον τόπο του εγκλήματος!!!
Πριν δυο χρόνια ταξίδεψα στην Ρώμη, παρέα με τις αγαπημένες μου φίλες και περάσαμε καταπληκτικά! Θυμάμαι σαν τώρα (την μνήμη μου την βοηθάει και ένα σχετικό βιντεάκι!) να στέκομαι με πλάτη την Φοντάνα ντι Τρέβι, να κρατάω 3 κέρματα στο χέρι μου και να τα πετάω ένα-ένα κάνοντας τις αντίστοιχες ευχές. Η πρώτη ευχή ήταν η ευχή που επιβάλετε! Να γυρίσω ξανά στην Ρώμη! Η δεύτερη ήταν να βρω μια καλή δουλειά. Μάλλον έπρεπε να ζητήσω απλά μια δουλειά, το "καλή" ήταν δεσμευτικό! Η τρίτη ευχή ήταν για να βρω έναν άνθρωπο που θ' αγαπάω.Δυο χρόνια μετά κάνω έναν απολογισμό και βλέπω ότι δυο από τις τρις ευχές μου πραγματοποιήθηκαν... Καλό ποσοστό, ε; Σήμερα λοιπόν, αυτή την ώρα περίπου (ναι, ναι... Προγραμματισμένη ανάρτηση!) ταξιδεύω για Ρώμη! Θα περάσω ένα τριήμερο στην αιώνια πόλη, μαζί με τον άνθρωπο που γεμίζει ευχάριστα την ζωή μου τον τελευταίο καιρό!!! Καλό μας ταξίδι!

6 σχόλια:

DaNaH είπε...

Αχ τι ωραία Σοφία μου! Πολύ χαίρομαι για εσένα! Να περάσεις υπέροχα! Ρώμη και άσχημα εξάλλου δεν γίνεται χεχε! Φιλιά πολλά! Ciao bella!

apos είπε...

Doña Sofía, είσαι πολύ τυχερή και πιστεύω ότι το ξέρεις. Δύο στα τρία + ΥΓΕΙΑ, τα καλύτερα μαθηματικά της ζωής.

Καλά να περάσεις!

fvasileiou είπε...

Να περάσεις τέλεια!

Και αυτή το φορά να εκπληρωθούν και οι τρεις ευχές που θα κάνεις :)

Roadartist είπε...

Μπράβο :) :) :)
Να περάσεις καλά!

Σοφία είπε...

*DaNaH
Έτσι ακριβώς Δανάη μου, Ρώμη και άσχημα δεν γίνετε!!!

*apos
Δεν το είχα καταλάβει πριν την Ρώμη, όταν κανονίσαμε το ταξίδι είδα κάποια βιντεάκια από την προηγούμενη φορά και τότε το συνειδητοποίησα!

*fvasileiou
Λες Φώτη μου; Μακάρι...

*Roadartist
Σ' ευχαριστώ πολύ Φιλενάδα! Φιλί!

KitsosMitsos είπε...

Πάντα τέτοια και καλύτερα εύχομαι!