Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

Γράμμα στο Αη Βασίλη...

Αγαπημένε μου Αη Βασίλη

μετά από 29 συναπτά έτη παίρνω το θάρρος να σου γράψω! Καταλαβαίνεις ότι για να μπω στην διαδικασία αυτή, έχω πολύ σημαντικά πράγματα να σου πω και να σου ζητήσω!

Θα ξεκινήσω από αυτά που θεωρώ υψίστης σημασίας. Δηλαδή την υγεία, την ειρήνη, την καταπολέμηση της φτώχεια και της εξαθλίωση... και γενικά όλα αυτά τα τετριμμένα που ζητούν όλοι! (Θέλω να δείξω καλό χαρακτήρα για να μπορώ να ζητήσω πράγματα για μένα!)

Αφού λύσαμε τα προβλήματα που απασχολούν όλο τον κόσμο, μπορώ να μπω στο ψητό; Θέλω λοιπόν επί τέλους, φέτος να ασχοληθείς και λίγο μαζί μου, γιατί τόσα χρόνια βαρέθηκα να περιμένω πότε θα μου δώσεις λίγη σημασία!!! Εντάξει, το ξέρω ότι έχει πολλά παιδάκια να φροντίσεις, αλλά 29 χρόνια περιμένω να μου ρίξεις μια ματιά! Εντάξει, ξέρω ότι μου έδωσες δυο γονείς, που τόσα χρόνια μου πρόσφεραν τα πάντα και μια οικογένεια που μ' αγαπάει, αλλά από κει και πέρα δεν έχω άλλες ανάγκες; Θέλω λοιπόν το βράδυ της πρωτοχρονιάς που θα περάσεις απ' την γειτονιά μου (και μη μου πεις ότι ο δρόμος σου δεν είναι από δω!) να μεταμορφώσεις το citroenακι μου σε Ferrari! Θέλω επίσης το σπίτι μας να αποκτήσει εσωτερική σκάλα και πάνω όροφο! (Και μη μου πεις τι θα κάνεις τους από πάνω! Εξαφάνισε τους!!! Τι σόι Άγιος είσαι;) Θέλω ακόμα στην δουλειά μου να πάρω μια αυξησούλα της τάξεως των 500 - 800 € (Δεν νομίζω να με θεωρείς παράλογη;) Τέλος θέλω κάποιος που έχω στο μυαλό μου, να μην μπορεί να ζήσει μακρυά μου...

Δεν σου έχω ξαναζητήσει τίποτα γι' αυτό θέλω να δώσεις λίγο προσοχή στα θέλω και τις ανάγκες μου... κι αν είναι να μου 'ρθει πάλι με μια Barbie, καλύτερα να μην έρθεις καθόλου!!!

Με πολύ αγάπη και σεβασμό
Σοφία

12 σχόλια:

Marina είπε...

29 χρόνια περίμενες να ζητήσεις τέτοια δώρα, γιατί να μη γίνεις ακόμη πιο απαιτητική? 2 Φεράρι, μία για να πηγαίνεις στο γραφείο και μία για τις βόλτες σου!. Επίσης τζάμπα ανταλλακτικά για μία ζωή. Αυξηση αναπροσαρμοζόμενη κατ' έτος 10%, των 1000 ευρώ και μαιζονέτα σε προάστειο.

Απο τα καλύτερα γράμματα σε Αγιο Βασίλη που έχω διαβάσει ώς τώρα!

Σοφία είπε...

Είπα να είμαι λίγο συγκρατημένη για πρώτη φορά... Τα καλύτερα έπονται!!!
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και καλώς ήρθες στο σπιτικό μου Μαρινάκι!

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε να δω αν ήσουν καλο κορίτσι φέτος, και θα το σκεφτώ...

Σοφία είπε...

Ήμουν και παραήμουν........
Κι αν δεν ήμουν φέτος, μετά από 29 ολόκληρα χρόνια κάτι θα δικαιούμαι και γω!!!

TzinaVarotsi είπε...

Aν τα δώρα τα ζητάς απ'τον..άη Βασίλη που έχεις βάλει φωτογραφία, θα σου έλεγα να......απελπιστείς!
Φαίνεται μεγάλη...σκατόφατσα...αποκλείεται να σου φέρει κι ένα πράσινο φύλλο!

Σοφία είπε...

Όχι Νιόβη μου, δεν τα ζητάω απ' αυτόν... Απλά τελευταία έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μάλλον κάπως έτσι πρέπει να είναι ο Αη Βασίλης (σκατόφατσα όπως είπες κι εσύ!) και δεν πρέπει να περιμένω πολλά απ' αυτόν!
Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Μα, γιατί σκοτίζεις τον Άγιο με λεπτομέρειες;;; Γιατί δεν ζητάς κατευθείαν να κερδίσεις ένα τζακ-ποτ στο λότο, ώστε να τον γλιτώσεις από περιττούς μπελάδες (πχ: τι χρώμα να είναι η φεράρι);

http://fvasileiou.wordpress.com/

Σοφία είπε...

Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα! Ferrari πάντα κόκκινη! Άσε που έχει άλλη γλύκα όταν κάποιος ασχολείτε με σένα και στα φέρνει όλα στο πιάτο!!!

peslac είπε...

χαχαχα! Λίγα θες, μωρέ!
Εγώ τι να ζητήσω τώρα;;

Σοφία είπε...

Ότι θες Βασίλη, αλλά κοντά τα χέρια σου απ' την κόκκινη Ferrari μου!

Ανώνυμος είπε...

kala leei

Ανώνυμος είπε...

sofia mou , kouklitsa mou ti kaneis??????