Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2007

Δυο μέρες μόνο...

Πόσο δύσκολο είναι να συγκεντρωθείς και να δουλέψεις όταν νιώθεις τόσο κουρασμένος! Κουρασμένος απ' την πολύ δουλειά, απ' την ένταση που επικρατεί στην δουλειά, απ' τις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις πριν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές...
Πως τις περιμένω αυτές τις διακοπές! Από την προηγούμενη βδομάδα ακόμα μετράω τις μέρες, ούτε φαντάρος να 'μουν! Και χθες που είχαμε βγει με την παρέα για ποτάκι (γιορτάζαμε γενέθλια ντε!) μου το πέταξε η Βασούλα: "Τι έμεινε; Δυο μέρες μόνο!!!" Τι ωραίο που ακούγετε! Σε λιγάκι, σε μερικές ωρίτσες μόνο, θα λέω: "Μια μέρα μοοοοόνο!" και θα χαίρομαι που θα ξεκουραστώ για 12 ολόκληρες μέρες! Ούτε το καλοκαίρι δεν έχω την πολυτέλεια να κάθομαι τόσες μέρες, όπως όλος ο κόσμος. Η φύση της δουλειάς βλέπεις! Αν δεν δουλέψουμε με καλό καιρό, πότε θα δουλέψουμε; Τώρα που η θερμοκρασία έχει αγγίξει τους -7 και δεν δουλεύουν τα εργοτάξια; Τώρα μόνο χαρτούρα, πολύ χαρτούρα, πάρα πολύ χαρτούρα... Ώρες ώρες νομίζω ότι θα πνιγώ στα χαρτιά! Σήμερα όμως έχω ένα υπέροχο καθαρό γραφείο! Τακτοποίησα τα πάντα, κάθε εκκρεμότητα και αύριο θα ασχοληθώ με ότι προκύψει και μετά... ξάπλες, βόλτες, ταξιδάκι, αγκαλίτσες, καλή παρέα, τζάκι και κρασί!

Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο!
Καλές γιορτές σε όλους μας, ευτυχισμένος ο νέος χρόνος, να 'μαστε όλοι με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε!

11 σχόλια:

Γκρινιάρης είπε...

Τι δυο μέρες καλε; Μία και σήμερα! Χαχα!

Υπομονή και τον φάγαμε τον γάιδαρο!

Καλές γιορτές να έχεις, παρέα με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε!

graso είπε...

Να 'σαι καλά γκρινιάρη μου κι εσύ ότι ποθείς!

ΝΙΟΒΗ είπε...

Δώδεκα μέρες καθισιό!! Τυχερούλα :))

graso είπε...

Δεν γινόταν διαφορετικά Νιόβη μου, δεν την παλεύω! Άσε που είναι μοναδική ευκαιρία που κάθετε και ο καλός μου. Μετά το καλοκαίρι πάλι!

Agorafoviagr είπε...

Καλές γιορτές και καλή ξεκούραση φίλη μου!
Με αγάπη πάντα
Agorafoviagr

graso είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου agorafoviagr. Καλές γιορτές και σε σένα, πάντα με ανθρώπους που αγαπάς! Καλως ήρθες στο φτωχικό μου!

fvasileiou είπε...

"Να'μαστε όλοι με ανθρώπους που αγαπάμε": Πολύ-πολύ σημαντικό. Η καλλίτερη ευχή!

Εγώ περνάω και περίοδο που μετράω φίλους και "φίλους" και με ψιλοφρικάρει αυτό το θέμα.

Χρόνια πολλά σε όλους!!!!

graso είπε...

Καλές γιορτές Φώτη, σου εύχομαι ότι καλύτερο, να 'χεις πάντα δίπλα σου πραγματικούς φίλους!

peslac είπε...

Έλα, ήρθε η Παρασκευή!
Λίγη υπομονή ακόμα όλοι!!!

graso είπε...

Μετράω ώρες Βασίλη μου! 3 και την κάνω για τα καλά! Δεν φαντάζομαι εσύ να την βγάλεις όλο το Σαββατοκύριακο στο περιοδικό; Σε περιμένει κι ένα κορίτσι τώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室