Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

Δυο μέρες μόνο...

Πόσο δύσκολο είναι να συγκεντρωθείς και να δουλέψεις όταν νιώθεις τόσο κουρασμένος! Κουρασμένος απ' την πολύ δουλειά, απ' την ένταση που επικρατεί στην δουλειά, απ' τις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις πριν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές...
Πως τις περιμένω αυτές τις διακοπές! Από την προηγούμενη βδομάδα ακόμα μετράω τις μέρες, ούτε φαντάρος να 'μουν! Και χθες που είχαμε βγει με την παρέα για ποτάκι (γιορτάζαμε γενέθλια ντε!) μου το πέταξε η Βασούλα: "Τι έμεινε; Δυο μέρες μόνο!!!" Τι ωραίο που ακούγετε! Σε λιγάκι, σε μερικές ωρίτσες μόνο, θα λέω: "Μια μέρα μοοοοόνο!" και θα χαίρομαι που θα ξεκουραστώ για 12 ολόκληρες μέρες! Ούτε το καλοκαίρι δεν έχω την πολυτέλεια να κάθομαι τόσες μέρες, όπως όλος ο κόσμος. Η φύση της δουλειάς βλέπεις! Αν δεν δουλέψουμε με καλό καιρό, πότε θα δουλέψουμε; Τώρα που η θερμοκρασία έχει αγγίξει τους -7 και δεν δουλεύουν τα εργοτάξια; Τώρα μόνο χαρτούρα, πολύ χαρτούρα, πάρα πολύ χαρτούρα... Ώρες ώρες νομίζω ότι θα πνιγώ στα χαρτιά! Σήμερα όμως έχω ένα υπέροχο καθαρό γραφείο! Τακτοποίησα τα πάντα, κάθε εκκρεμότητα και αύριο θα ασχοληθώ με ότι προκύψει και μετά... ξάπλες, βόλτες, ταξιδάκι, αγκαλίτσες, καλή παρέα, τζάκι και κρασί!

Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο!
Καλές γιορτές σε όλους μας, ευτυχισμένος ο νέος χρόνος, να 'μαστε όλοι με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε!

10 σχόλια:

Γκρινιάρης είπε...

Τι δυο μέρες καλε; Μία και σήμερα! Χαχα!

Υπομονή και τον φάγαμε τον γάιδαρο!

Καλές γιορτές να έχεις, παρέα με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε!

Σοφία είπε...

Να 'σαι καλά γκρινιάρη μου κι εσύ ότι ποθείς!

TzinaVarotsi είπε...

Δώδεκα μέρες καθισιό!! Τυχερούλα :))

Σοφία είπε...

Δεν γινόταν διαφορετικά Νιόβη μου, δεν την παλεύω! Άσε που είναι μοναδική ευκαιρία που κάθετε και ο καλός μου. Μετά το καλοκαίρι πάλι!

Ανώνυμος είπε...

Καλές γιορτές και καλή ξεκούραση φίλη μου!
Με αγάπη πάντα
Agorafoviagr

Σοφία είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου agorafoviagr. Καλές γιορτές και σε σένα, πάντα με ανθρώπους που αγαπάς! Καλως ήρθες στο φτωχικό μου!

fvasileiou είπε...

"Να'μαστε όλοι με ανθρώπους που αγαπάμε": Πολύ-πολύ σημαντικό. Η καλλίτερη ευχή!

Εγώ περνάω και περίοδο που μετράω φίλους και "φίλους" και με ψιλοφρικάρει αυτό το θέμα.

Χρόνια πολλά σε όλους!!!!

Σοφία είπε...

Καλές γιορτές Φώτη, σου εύχομαι ότι καλύτερο, να 'χεις πάντα δίπλα σου πραγματικούς φίλους!

Ανώνυμος είπε...

Έλα, ήρθε η Παρασκευή!
Λίγη υπομονή ακόμα όλοι!!!

Σοφία είπε...

Μετράω ώρες Βασίλη μου! 3 και την κάνω για τα καλά! Δεν φαντάζομαι εσύ να την βγάλεις όλο το Σαββατοκύριακο στο περιοδικό; Σε περιμένει κι ένα κορίτσι τώρα!!!