Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Ooooh, christmas treeeee!!!!!!!!

Επιτέλους έφτασε η ώρα!
Νομίζω ότι είμαστε το τελευταίο σπίτι σ' αυτή τη χώρα, που δεν έχει στολίσει ακόμα χριστουγεννιάτικο δεντράκι! Πέσανε πολλά φέτος, ανακαίνιση (έχουμε γάμο και έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές), καθαριότητα... σε συνδυασμό με το καθημερινό οκτάωρο στην δουλειά ήταν αδύνατο να γίνει νωρίτερα.

Χθες βράδυ όμως όλα μπήκαν στην θέση τους! Και τώρα που θα φύγω απ' το γραφείο, θα πάω ντουγρού για στόλισμα! Ζήλευα σαν παιδί που είμαι τα δέντρα των άλλων.. από σήμερα όμως θα 'χω και γω το δικό μου! Το μόνο που μου λείπει τώρα είναι να μαζευτεί η οικογένεια (να 'ρθει η αδερφούλα μου απ' την ξενιτιά - Αθήνα!) και να μας επισκεφτεί ο Αη Βασίλης... Περιμένω!!!

6 σχόλια:

Γκρινιάρης είπε...

Άντε και του χρόνου! Κι εγώ αυτή τη βδομάδα στόλισα λίγο το σπίτι, έτσι να πάρει ένα χρώμα γιορτινό.

TzinaVarotsi είπε...

Επιτέλους! τό'χα έννοια αν θα προλάβεις να στολίσεις...χιχι
Και του χρόνου!!

Σοφία είπε...

Και του χρόνου, αλλά λιγάκι νωρίτερα για να το φχαριστηθούμε...

Σοφία είπε...

Νόμιζα ότι φέτος θα'μαστε χωρίς δέντρο Νιόβη, αλλά ευτυχώς στο παρά 5 πρόλαβα!

fvasileiou είπε...

Και του χρόνου...

Όσο περνάν τα χρόνια γίνομαι όλο και πιο χαζοχαρούμενος με τα Χριστούγεννα. Μου αρέσουν τα λαμπιόνια, οι αγιοβασίληδες που σκαρφαλώνουν στα μπαλκόνια, οι βιτρίνες που στολίζονται, οι άνθρωποι που φοράν τα καλά τους για να βγουν στην αγορά... Παλιά ήμουν πιο black. Τα απέρριπτα όλα, τα θεωρούσα "φράγκικα", κτλ, κτλ.

Τώρα είμαι εκτός Ελλάδας (για δουλειές) και η ιδέα ότι θα γυρίσω παραμονή Χριστουγέννων και θα δω το σπίτι στολισμένο, μου δίνει μεγάλη χαρά.

Καλά Χριστούγεννα.
Να είμαστε καλά
Και ό,τι επιθυμούμε (συν ένα παραπάνω...)

Σοφία είπε...

Κι εμένα μ' αρέσουν τα Χριστούγεννα, πάντα όμως μ' άρεσαν! Αν και μου την δίνει η υπερβολή κάποιον, να κάνουν τα σπίτια τους υπερπαραγωγή!!!
Ταξιδάκι, ε; Ζηλεύω!!!
Να περάσεις καλά και καλές γιορτές σε όλους μας!!!