Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Έφυγες...

Έφυγες... Δεν γύρισες να κοιτάξεις πίσω σου... Δεν σ' ένοιαξε καθόλου... Συντρίμμια ο κόσμος γύρω μου κι ας γέλαγα... Κουράστηκα να μαζεύω κομμάτια... Κομμάτια που εσύ σκόρπησες... Κομμάτια σε Δύση και Ανατολή... Κομμάτια απ' την αδιαφορία σου και την κυνικότητα σου... Κομμάτια απ' τις βαριές κουβέντες που πέταξες φεύγοντας... Κομμάτια απ' τα συναισθήματα που δεν υπήρχαν (εσύ το είπες, θυμάσαι;)... Έτσι είσαι είπες... Δεν αλλάζεις είπες... Δεν δίνεσαι είπες...
Κουράστηκα!!!
Και τώρα που έχω σταθεί στα πόδια μου... Τώρα που νιώθω δυνατή... Τώρα που βλέπω μπροστά... Τώρα που μπορώ και χαμογελάω ξανά... Τώρα που ταξιδεύω ξανά, όπως μόνο εγώ ξέρω... Τώρα που έχασες όλα αυτά που είχες σε πληθώρα... Τώρα που είδες ότι είμαι κι εγώ δυνατή... Τώρα που είδες ότι ζω και χωρίς εσένα... Τώρα που νιώθω σαν να έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου... Και το σπουδαιότερο, τώρα που με ξενέρωσες άγρια... Τώρα με θυμήθηκες;
Τι ψάχνεις πάλι; Τι ζητάς; Δεν ξέρεις ότι όταν χάνεις κάτι, το χάνεις για πάντα; Δεν ξέρεις ότι ο κάθε άνθρωπος έχει αξιοπρέπεια; Δεν ξέρεις μάλλον να βάσεις τελεία...

12 σχόλια:

fvasileiou είπε...

Τέρμα και τέλος.
Τα πίσω-μπρος κακοφορμίζουν, όχι την σχέση, εμάς.

Σοφία είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου Φώτη, το δοκίμασα μια φορά στο παρελθόν και δεν μου βγήκε σε καλό! Μόνο που έχω μια απίστευτη περιέργεια, τι έχει να μου πει μετά από τόσο καιρό που χάθηκε!
Καλημέρα!

moukelis είπε...

Συνήθως όταν επιστρέφεις έστω και για να ικανοποιησεις την περιεργεια σου ξαναπέφτεις στον ίδιο λάκκο.Πρόσεχε πολύ.Καλό σου απόγευμα!

Αννα είπε...

Ευχομαι ό,τι καλυτερο...
Πολυ με συγκινησε το κειμενο σου...
Να σκεφτεσαι μόνο τη Σοφία!Εσυ να είσαι καλά, μόνο αυτό!!!

fvasileiou είπε...

Σοφία, ξέρεις τι έκανε η περιέργεια στην γάτα. Καμιά φορά την παθαίνουν και οι άνθρωποι. Τέλος πάντων, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ και, προπάντων, ΚΑΛΗ ΚΡΙΣΗ.

Σοφία είπε...

Είμαι σίγουρη για την απόφασή μου, δεν υπάρχει κανένας λάκκος μουκελάκι μου!
Καλό απόγευμα και σε σένα!

Σοφία είπε...

Να 'σαι καλά Αννούλα μου! Τώρα τελευταία άλλαξα τακτική και προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο την Σοφία!
Καλό σου απόγευμα!

Σοφία είπε...

Ξέρω πολύ καλά τι έπαθε η γάτα Φώτη μου! Όπως ξέρω και πολύ καλά που πατάω και που βρίσκομαι! Μη με φοβάσαι!!!
Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, καλό απόγευμα!

Ανώνυμος είπε...

Τα πισωγυρίσματα κάνουν κακό στην υγεία! :))

Σοφία είπε...

Το ξέρω Νιόβη μου και δεν σκοπεύω να γυρίσω πίσω! Απλά θέλω να εξακριβώσω πόσο σάϊκο μπορεί να 'ναι ένας άνθρωπος!
Καλό βράδυ!

mirela είπε...

Σοφία μου ήθελα να σου απαντήσω εγκαίρως αλά δεν πρόλαβα.Τα έχω περάσει και συμφωνώ με τη moukeli είναι παγίδα η περιέργεια αλλά σε τρώει. θέλεις να πάρεις μια εκδίκηση με αυτόν τον τρόπο γιατί σίγουρα ο άλλος σπάει τα μούτρα του .Τι έγινε στην ιστορία σου εσύ το ξέρεις μιας και δεν μαθαμε τη συνέχεια..Φιλάκια.

Σοφία είπε...

Μιρέλα μου δεν έχει συνέχεια! Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε χέστης! Μη με φοβάστε πάντως, δεν παίζει πλέον πισωγύρισμα!