Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Η επιστροφή, ο νέος χρόνος, και το χιόνι...

Επέστρεψα στα πάτρια εδάφη και στην blogόσφαιρα!
Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους! Ο χρόνος που έφυγε, να πάρει μαζί του ότι μας προβλημάτισε, ότι μας στεναχώρησε! Ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει υγεία, αγάπη και ευτυχία! Και χαμόγελα! Αμέτρητα χαμόγελα! Λατρεύω να χαμογελάω κι εγώ και οι γύρω μου...
Μαζί με τον καινούργιο χρόνο όμως, ήρθε και μια απίστευτη κακοκαιρία! Χιονίζει από χθες (με μικρές διακοπές) και δεν λέει να σταματήσει! Για να πάω χθες το βράδυ στην κολλητή μου, καθάριζα μισή ώρα το αυτοκίνητο από τα χιόνια και έγινα κομματάκι κατεψυγμένη! Πονόλαιμος, βήχας κι ένα βάρος στο στήθος με συντροφεύουν από χθες! Έχω χαπακωθεί και ελπίζω να είναι κάτι περαστικό!
Σήμερα το βρήκα πάλι κάτασπρο! Και να σκεφτείς ότι είναι και προστατευμένο από την πολυκατοικία... Κι άντε πάλι από την αρχή... Ελπίζω μόνο αύριο να μπορέσω να το βρω και να μην χρειαστεί να σκάψω πάλι!
Μετά από τρεις συνεχόμενες μέρες ξενύχτι (όχι, δεν το έχω ρίξει έξω! Απλά είπα να δουλέψω κομματάκι!), σήμερα ξεκουράζομαι και αύριο υπόσχομαι να κάνω post με εντυπώσεις και φωτογραφίες από την Βιέννη!

7 σχόλια:

Princess είπε...

Καλως ηρθες κουκουβάου! Καλη χρονιά, που σιγουρα θαναι καλή αφου αρχισε με ασπρες μερες! (Εμας εδω ο καιρος μονάχα μας κατουράει και μας εχει γεμισει λάσπες). Περιμενουμε ανταποκριση απο τη Βιεννη ΚΑΙ απο τη χιονισμένη εξωτική πτολεμαίδα ναι;

Σοφία είπε...

Καλώς σας βρήκα πριγκηπέσα μου! Ελπίζω να είναι καλή αυτή η χρονιά για όλους μας!
Για να πω την αλήθεια, μου την δίνει το χιόνι... Πριν μια βδομάδα ξαναχιόνισε και μετά από μια μέρα η πόλη είχε μετατραπεί σε ένα απέραντο παγοδρόμιο! Όσο για την ανταπόκριση... Έρχεται!
Καλό βράδυ!

Αννα είπε...

Καλή χρονιά Σοφάκι μου...
Ευχομαι ο νεος χρονος να σου δωσει οτι δεν εφερε ο παλιος.Πανω απο ολα να εισαι υγιής!!!
Και εγω τα ειχα στειλει αυτα στα 13 επισης...Τωρα ομως να τα παιρνεις απο κοπελες που πλησιαζουν τα 30 ειναι κουλό!!!

Αννα είπε...

Τα μηνυματα αλυσιδες εννοω...

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά να έχουμε! Ωραίο το χιόνι, όπως και οι άσπρες μέρες. Χαμόγελα πολλά για φέτος, χαμόγελα συνέχεια, για να μας φτιάχνουν τη μέρα και τη διάθεση. Μην κάθεσαι! Γρήγορα φωτογραφίες από Βιέννη! Σε φιλώ!

manolito είπε...

Αν και εμείς τα είπαμε και τηλεφωνικά... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Γεμάτη υγεία και ό,τι άλλο επιθυμείς καρδούλα μου! Μάκια!

fvasileiou είπε...

Καλή Χρονιά.
Ευτυχισμένη και όμορφη. Ερωτική.

(Περιμένουμε την αναφορά από τη Βιέννη)