Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Σκέψεις...

Σκέψεις πολλές. Σκέψεις τρελές. Σκέψεις που στοιχειώνουν την ύπαρξη σου. Σκέψεις που πηγαίνουν κι έρχονται... Σκέφτεσαι παράλογα, σχεδόν τρελά. Παίρνεις τα πράγματα στραβά, προσωπικά. Ξέρεις ότι δεν πρέπει. Δεν σκεφτόσουν έτσι και το βρίσκεις έξω από σένα. Το βρίσκεις παράλογο μόνο όταν κάθεσαι και σκέφτεσαι ήρεμα και σοβαρά. Είναι λίγες αυτές οι στιγμές. Χάνεις αυτό που είσαι, ξεφτάει αυτό που είσαι. Πώς μπορεί να ξεφτάει ένας άνθρωπος σαν να είναι παλιό, φθαρμένο ύφασμα; Δεν ξέρω πως γίνετε, αλλά το βλέπω να γίνετε και δεν μου αρέσει...

Θέλεις να μείνεις. Θέλεις να φύγεις. Θέλεις να αλλάξεις πολλά, αλλά θέλεις να κρατήσεις πράγματα ίδια. Αλλαγές και σταθερότητα. Γίνετε; Μάλλον δεν γίνετε.
Τελικά η φυγή είναι η καλύτερη λύση;

11 σχόλια:

Roadartist είπε...

Εσύ ξέρεις καλύτερα από εμάς..
Κάνε Υπομονή πάνω από όλα.. Είναι δύσκολο αλλά σκέψη..θετική!
Και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις..

Roadartist είπε...

...Τώρα άκουσα το βιντεάκι.. Υπέροχος ο Χορν, υπέροχος ο Καβάφης..
Δε ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πολλές φορές έχω αισθανθεί έτσι ακριβώς.. Ε, και το σίγουρο είναι πως θα ξαναισθανθώ..

fvasileiou είπε...

Εγώ, Σοφία μου, έφυγα. Πάντα πίστευα ότι το προσωπικό σου πρόβλημα δεν το λύνει η φυγή -"η πόλις θα σε ακολουθεί", όπως έλεγε ο Αλεξανδρινός- αλλά τα προβλήματά μας δεν είναι πάντα μόνο προσωπικά. Κι ακόμα, πολύ συχνά τα προσωπικά μας προβλήματα πηγάζουν και ωφείλονται στους εξωτερικούς/αντικειμενικούς παράγοντες. Οπότε η φυγή είναι η καλλίτρη λύση...

Roadartist είπε...

Καλημέρα σοφάκι, ελπίζω να είσαι καλά..πολλά φιλιά!

Alexis B είπε...

Ο άνθρωπος Σοφία φθείρετε, όπως σωστά το λές σαν το ύφασμα. Ο χρόνος οι εμπειρίες, το(ν) λερόνουν, χάνει την λάμψη του. Σε κάποιες περιπτώσεις η κακοβουλία τούς κάνει να πιασουν την "κλωστίτσα" που εξέχει και να αρχίσουν να ξυλώνουν.
Πρέπει να ενεργοποιήσεις τίς δυνάμεις που κρήβεις μέσα σου για να φτιάξεις τίς φθορές και να δώσεις στό ύφασμα τήν αλλοτινή του λάμψη.

Roadartist είπε...

Eεεεεεεεεεε η πολύ σκέψη βλάπτει!!! Είσαι καλά?? Εύχομαι να κάνεις διακοπές.. να περνάς όμορφα, όπως πρέπει στην ηλικία σου!!! Να έχεις υγεία.. να μην ανησυχείς.. Σοφία μου καλό σου φθινόπωρο! Με χαμόγελο!

Roadartist είπε...

Xρόνια πολλά Σοφάκι ότι επιθυμείς, αγάπη, υγεία, ευτυχία και αλήθεια!!!

Σοφία είπε...

*roadartist
Σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι για τις ευχές σου και για το ενδιαφέρον σου! Είμαι καλά και πιστεύω ότι σύντομα θα επανέλθω στην bloggοσφαιρα!
Φιλιά!

Δέσποινα είπε...

δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη λύση,αλλά τις περισσότερες φορές είναι η μόνη βιώσιμη.
Υ.Γ.Πολύ ωραία επιλογή η απαγγελία του Χορν

Roadartist είπε...

E ante bre sofaki, xeimwniase kai mas eleiphessssssssss!!!!

Ανώνυμος είπε...

σαν να μας πολυ-έλειψες μούτρο!