Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Μασκαρέματα...

Αύριο είναι το μεγάλο πάρτυ! Όλα τα μαγαζιά (τα ξενυχτάδικα ντε!) ενώνονται και κάνουν ένα μεγάλο πάρτυ, που θα ενώσει το στενό! Τι είναι το στενό; Το στενό της αμαρτίας ντε! Όνομα που δόθηκε στον δρόμο που φιλοξενεί χρόνια τώρα τις καφετέριες και τα μπαράκι την πόλης μου! Δεν ξέρω ποιος εμπνευσμένος άνθρωπος έδωσε αυτή την ονομασία, αλλά μάλλον ήταν βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος! Χθες το βράδυ που διέσχισα το στενό (αμαρτωλό πλάσμα!!!), είδα σημαιοστολισμούς (όχι την Ελληνική σημαία, αλλά πολύχρωμα καρναβαλικά σημαιάκια ντε!) και πολλές ντισκομπάλες! Τα τραπεζοκαθίσματα έχουν στρωθεί, αν και ο καιρός εδώ στον βορά, δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Αριστερά-δεξιά έβλεπες και από καμιά ψησταριά! Η δική μας ψησταριά (του στεκιού ντε!) δεν έχει στηθεί ακόμα, αλλά έρχεται... Α! Το καλύτερο; Θα έχουν μια μουσική (δεν μετράτε κοριτσάκι μου αυτό!)... Χάλκινα! Τρέλα!
Βέβαια εδώ έρχεται το μεγάλο ερώτημα! Τι να ντυθώ εγώ; Θα μπορούσα να ακολουθήσω το ρεύμα του μαγαζιού, αλλά το τι εμπνευσμένο βρήκαν στην στολή του μάγειρα, ακόμα το ψάχνω... Δεν θέλω να βάλω το καπέλο του μάγειρα, ούτε την ποδιά...
Δεν θέλω να γίνω πριγκίπισσα, έχω μεγαλώσει πολύ από τότε που είχα τέτοιες βλέψεις! Δεν θέλω όλες αυτές τις τρομακτικές μάσκες που κυκλοφορούν στο εμπόριο! Δεν θέλω ούτε τις μουτσούνες των πολιτικών αντρών (λέμε τώρα) της χώρας μας!
Πείτε καμιά ιδέα βρε παιδιά! Τι να ντυθώ; Μήπως να ντυθώ κουκουβάγια να τελειώνει η υπόθεση! Άλλωστε κανένας δεν θα με αναγνωρίσει...

22 σχόλια:

Γκρινιάρης είπε...

Καλημέρα!
Καλά, το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν είναι αυτό που γίνεται ο περισσότερος χαμός; Εσείς τα parties τα κάνετε Τσικνοπέμπτη; Αυτά είναι...!

Κουκουβάγια μια χαρά ακύγεται, αν και δεν ξέρω πόσο δύσκολο θα είναι να βρεις στολή!

Σοφία είπε...

Είπαμε να ξεκινήσουμε μια βδομάδα νωρίτερα και η συνέχεια έρχεται!!! Αν και με χαλάει το ότι είναι καθημερινή... πως θα πάω στην δουλειά την Παρασκευή;
Λες να βρω στολή κουκουβάγιας γκρινιάρη μου;
Καλημέρα!

fvasileiou είπε...

Καλημέρα Σοφία,
Ωραία ακούγεται η όλη φάση. Μπράβο στους επιχειρηματίες που τούτη τη βραδιά προσπαθούν να κάνουν κάτι που αφορά ολόκληρη την πόλη.

Τι να ντυθείς; Έχω πολλά χρόνια να μασκαρευτώ και δεν μπορώ να σε συμβουλέψω. Αλλά η ιδέα του γκρινιάρη δεν είναι άσχημη!

Christina Noe είπε...

Xekinisan oi xoroi!!!Ante tixeroula kali diaskedasi kai na....min ise fronimi!!!!Koukouvagia mia xara akougete ,poli astio!

Tis kalimeres mou!!!

Σοφία είπε...

Έχει μερικά χρόνια που γίνεται αυτή η φάση με όλα τα μαγαζιά και είναι πολύ καλό σαν κίνηση!
Κι εσύ κουκουβάγια Φώτη μου; Που θα την βρω την στολή ρε παιδιά;
Καλημέρα!

Σοφία είπε...

Ξεκίνησαν Χριστινάκι και θα κορυφωθούν το άλλο Σαββατοκύριακο!
Καλημερούλες!

mmexer είπε...

Α, μια χαρά σε βρίσκω....
Να σε δω κουκουβάγια ντυμένη και τι στον κόσμο :) όχι πως σ έχω δει αλλιώς, αλλά θα 'ναι αστείο... Ότι χρειάζεται γι' αυτές τις μέρες...

πασαλείψου και με λίγο γράσο.... :) χαχαχα θα μυρίζεις λίγο άσχημα βέβαια! :)

Σοφία είπε...

Νέα πρόταση εν όψη! Τι θέλεις να πεις mmexer; Πίσσα και πούπουλα; Βρε, το graso είναι οι πρώτες συλλαβές από το ονοματεπώνυμο μου!
...Θα προτιμήσω την κουκουβάγια!
Καλημέρα!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Μην ντυθείς τίποτα..Βγές με τα εσώρουχα έξω..Κάνε κάτι πρωτότυπο..Μην μπαίνεις στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους..
ΓΔΥΣΟΥ,ΓΔΥΣΟΥ..:)))

Σοφία είπε...

Ωραία ιδέα! Λες να την κάνω πράξη; Το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξω βλέμματα...
Καλημέρα Νικολάκη μου!

mirela είπε...

Δύσκολη επιλογή.Εμείς πήγαμε στα jumbo και δεν βρήκαμε τίποτα ιδιαίτερο.Τα κλασικά είχε πειρατής,παππάς,νοσοκόμα,διαβολάκι τα συνηθισμένα.Πήρα μόνο μια μάσκα βενετσιάνικη ,αν τύχει θα τη βάλω.Αρκετή δεν είναι? Εμείς δεν έχουμε οργανωμένα πράγματα στο Βόλο ότι να 'ναι παίζει. Θα περιμένουμε εντυπώσεις.

Αννα είπε...

Λοιπόν αμα θες ελα να σε ντυσω μελισσα η πασχαλίτσα που θα ντυθουν τα μικρά την αλλη Παρασκευή!!!

Α και για αυριο τελικά πρόλαβα και τους κανω κάτι..Θα δειτε φωτογραφίες!!!

Κουκουβαγια καλη ιδεα...Το πως ομως ειναι ενα προβλημα!!!Θα κοιταξω τα βιβλια μου και αν εχει καμια ιδεα θα σε ενημερωσω!!!

Ανώνυμος είπε...

παντως αυτος στην φωτο που εβαλες ειναι ιδιος ο Ζαχο.. :)

Princess είπε...

Λοιπον: πισσα και πουπουλα, ματι γουρλουμένο, κι οποιος σου μιλάει θα τον κοιτάς αγριεμένα και θα κανεις "κουουου;". Ετοιμη η κουβάγια!

Σοφία είπε...

Καλημέρα Μιρέλα μου! Θα επιστρέψω με σχόλια για την σημερινή βραδιά και φωτογραφίες... αν πετύχει η μεταμφίεση!

Σοφία είπε...

Θέλω πασχαλίτσα Αννούλα μου! Δεν έχω ντυθεί ποτέ και μου αρέσει και το κόκκινο τόσο πολύ!
Καλημέρα και καλή επιτυχία με την γιορτούλα σου!

Σοφία είπε...

Πως σου 'ρθε αυτό βρε Θάνο μου;
Καλημέρα!

Σοφία είπε...

Αυτό που περιγράφεις πριγκιπέσσα μου δεν είναι κουκουβάγια, αλλά ντουγρού για Σπινάρη (τοπικό τρελοκομείο!) και δεν μου πάει καθόλου η μπλουζίτσα που κουμπώνει πίσω...
Καλημερούδια!

Mogwai είπε...

αν βρειτε και καμια στολη mogwai στειλτε τη κ απο δω ρε παιδια

fvasileiou είπε...

Οι ιδέες είναι πολλές και οι προτάσεις περισσότερες. Τελικά τι αποφάσισες να ντυθείς;

Σοφία είπε...

Εδώ δεν βρίσκω στολή κουκουβάγια, θα βρω στολή mogwai;
Καλημέρα!

Σοφία είπε...

Δεν αποφάσισα ακόμα Φώτη μου! Έκανα μια γύρα απ' τα μαγαζιά που πουλάνε αποκριάτικα, αλλά δεν βρήκα κάτι που να μου ταιριάζει...
Καλημέρα!