Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Έφτασε Παρασκευή...

Ξυπνάς Δευτέρα πρωί... με το ζόρι! Έχεις ξενυχτίσει όλο το Σαββατοκύριακο, έχεις γυρίσει όλο τον κόσμο, έχεις πιει και το κάτι τις σου και δεν θέλεις να ξεκολλήσει απ' το υπέροχο, ζεστό σου κρεββατάκι! Ειδικά τώρα που έχει βγει στην κυκλοφορία το χοντρό παπλωματακι! Με τα χίλια ζόρια καταφέρνεις να φτάσεις στην δουλειά. Το πρωινό εξάωρο περνάει σχετικά γρήγορα, γιατί απ' την πολύ δουλειά δεν προλαβαίνεις και να το πολυσκεφτείς! Γυρνάς σπίτι το μεσημέρι και λες στον εαυτό σου: "Δεν θα κοιμηθείς σήμερα". Πριν όμως προλάβεις να τελειώσεις την κουβέντα σου, η τηλεόραση σ' έχει νανουρίσει και ροχαλίζεις! Ξυπνάς στο παρά πέντε για να πας στην δουλειά και τρέχεις πανικόβλητος. Σου χαλάει την διάθεση που βγαίνεις απ' το σπίτι και είναι βράδυ έξω... και είναι μόλις 6:00! Όταν πλέον σχολάς, δεν έχει κουράγιο να κάνεις και πολλά πράγματα. Έτσι κυλάει πάνω κάτω η βδομάδα όλη, ώσπου...
Αχ! Επιτέλους Παρασκευή! Πως την περιμένω την Παρασκευή! Πως και πως!!!!!!! Ξυπνάω με άλλη διάθεση κι ας ήμουν στα πρόθυρα της κατάθλιψης την προηγούμενη μέρα! Πολύτιμο το Σαββατοκύριακο, θα ξεκουραστείς, θα κάνεις πράγματα για το εαυτό σου, θα δεις φίλους και όταν τα καταφέρει θα πας και καμιά εκδρομούλα.
Αυτό το Σαββατοκύριακο ο δρόμος δεν θα μας βγάλει και πολύ μακριά. Και μόνο όμως που θα φύγουμε απ' την πόλη, απ' τα ίδια και τα ίδια, μου αρκεί! Πήρα κρασάκι, θα πάρω και τον καλό μου και θα πάμε σ' έναν πολύ ωραίο ξενώνα. Θα ανάψουμε το τζάκι και θα ξεχάσουμε ότι μας ταλαιπώρησε την βδομάδα που πέρασε!
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Oρίστε το τζάκι που το είχες ζηλέψει...
Άντε..καλά να περάσεις :))