Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Ντουγρού για Πεκίνο...

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η ζωή ενός αθλητή, τι θυσίες απαιτεί για να φτάσεις στον στόχο σου! Κι όταν λέω αθλητή, εννοώ ενός αθλητή σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, που κάνει πρωταθλητισμό "μόνος" του, χωρίς χορηγούς, χωρίς τα μεγάλα πακέτα και χωρίς "χημικά"! Ξυπνάει αξημέρωτα, γυμνάζεται ολημερίς, προσέχει την διατροφή του και έχει ξεχάσει πως είναι να διασκεδάζεις όπως όλοι εμείς! Αυτοί οι άνθρωποι είναι που αξίζουν ένα μεγάλο χειροκρότημα και τον θαυμασμό όλων μας!
Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι η συντοπίτισσα και αδερφή της φίλης μου της Ρούλας! Η Στέλλα μας έκανε πολύ περήφανους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όχι μόνο γιατί έκανε πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά και γιατί το ρεκόρ της αυτό της έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο για το Πεκίνο! Και μεις θα την καμαρώσουμε στο Πεκίνο, όπως την είχαμε καμαρώσει και στους ολυμπιακούς της Αθήνα! Και θα την καμαρώνουμε πάντα, γιατί το αξίζει πραγματικά!
Αντιγράφω από το site Εξέδρα των Σπορ (Πανελλήνιο ρεκόρ από την Παπαδοπούλου): Πανελλήνιο ρεκόρ με 71.80μ σημείωσε η Στέλλα Παπαδοπούλου του Αίολου Μακεδονίας στη σφυροβολία, κατά την διάρκεια της 3ης και τελευταίας ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου (Παναθηναϊκός) με 70.33μ από τις 3 Σεπτεμβρίου 2006 στη Ζένιτσα (Βοσνία).

14 σχόλια:

Μενεξεδιά είπε...

Αν και είμαι πολύ αντίθετη με τους Ολυμπιακούς σε μια τέτοια άγρια χώρα... πιστευω ακόμα στον θεσμό του Ολυμπισμου. Καλή επιτυχία στην Στέλλα :)

Σοφία είπε...

Εντάξει βρε Μαλινάκι μου, έχουν εμπορευματοποιηθεί κι αυτοί, όπως κάθε τι γύρω μας! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, που πραγματικά αγωνίζονται!
Καλημέρα!

Μενεξεδιά είπε...

Δεν μιλάω για την εμπορευματοποίηση, δεν με απασχολεί καθόλου αυτή. Μιλάω για την αγριότητα της Κίνας σαν χώρα, για τις εκτελέσεις, την φασιστική κυβέρνηση κτλ.

Σοφία είπε...

Α! ΟΚ! Αργώ λιγάκι, αλλά αν το πιάσω; Δεν πιάνομαι!!!

apos είπε...

Καλή επιτυχία στην αθλήτριά μας. Πάλι καλά που θα πάνε και ορισμένοι, γιατί έτσι όπως γίναμε, κόντεψε να πάει μόνη της η σημαία.
όσο για την Κίνα, μεγάλη συζήτηση άνοιξε η φίλη μενεξεδιά, αλλά ακόμα πιο μεγάλη είναι η αγορά της, γεγονός που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους 'αθάνατους' όταν αποφάσιζαν για τους Αγώνες του 2008. Η τραγική ειρωνία με την Κίνα είναι ότι σήμερα οι κοινωνικές ανισότητες είναι πιο μεγάλες από την προ-Μάο εποχή...

Unknown είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ!

Σοφία είπε...

Έτσι είναι Apo μου, με το όλο θέμα του ντόπινγκ θα καταλήγαμε να στείλουμε μόνο την σημαία!
Όσο για την Κίνα... Πολύ μεγάλο κεφάλαιο, για ένα μικρό και ταπεινό post!
Καλησπέρα!

Σοφία είπε...

Το αξίζει φιλενάδα και εσύ το ξέρεις καλύτερα απ' όλους μας! ...Φαντάζομαι θυμάσαι τι έχασε στους Ολυμπιακούς του 2004!
Μάκια!

Ανώνυμος είπε...

Καλή της επιτυχία... :)
Καλησπέρα!!!!!

fvasileiou είπε...

Να πάνε όλα καλά!
Δεν υπάρχει πιο ευχάριστο νέο να μαθαίνει κανείς την σημερινή εποχή για "καθαρούς" πρωταθλητές. Για ανθρώπους δηλαδή που πράγματι μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά για όλους μας.

Σοφία είπε...

Να 'σαι καλά Μάνια μου!
Καλημέρες!

Σοφία είπε...

Έτσι είναι Φώτη μου, ένας "καθαρός" πρωταθλητής και άνθρωπος, που αξίζει τον θαυμασμό όλων μας!
Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

καλη επιτυχια στην αθλητρια μας !!

φλομωσαμε στις ευχες σημερα αλλα αφου ειναι για καλο,θα ξαναπω αλλη μια

καλη επιτυχια !

:)

Σοφία είπε...

Κανένας δεν έπαθε ποτέ κάτι από τις πολλές ευχές! Ευπρόσδεκτες πάντα Θάνο μου!
Καλημέρα!